Ulu Çinarlarin Ev Temizligi Belediyeden

Sosyal belediyecilik alaninda yaptigi çalismalarla gönüllere dokunan Çorum Belediyesi, 65 yas üstü vatandaslari yalniz birakmiyor. Çorum Belediyesi, ulu çinarlara yönelik hayata geçirdigi ev temizligi hizmetiyle gönüllere dokunuyor.

Ulu Çinarlarin Ev Temizligi Belediyeden
Çorum Belediye Baskani Halil Ibrahim Asgin, sosyal belediyecilik anlayisi çerçevesinde güngörmüsler olarak adlandirdiklari yaslilara yönelik evde bakim ve temizlik hizmetlerinin devam ettigini söyledi.

Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan gerçeklestirilen ev temizligi hizmetinden çok sayida vatandasin faydalandigini vurgulayan Baskan Asgin, “65 yas üstü vatandaslarin evlerine giden ekiplerimiz, camlari siliyor, yerleri süpürüyor, toz aliyor, tuvaletten banyoya kadar evin her noktasini piril piril yapiyor. Gittigimiz her evde yaslilarimizin duasini aliyoruz” dedi.

‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir’ anlayisiyla yaptiklari çalismalari çok önemsediklerini dile getiren Baskan Asgin, “Gittigimiz her evde isimizi askla yapiyor, vatandaslarimizin dualarini aliyoruz. Amacimiz Hakk’in rizasini kazanmak, halkimizin duasini almak” seklinde konustu.

Kaynak: İHA