Köy Ve Mahalle Muhtarlariyla Tanisma Toplantisi Düzenlendi

Zonguldak’in Alapli Ilçesinde Ak Parti Milletvekili Saffet Bozkurt ve Ilçe Baskani Altan Güngör ve yeniden seçilen Il genel Meclis üyeleri ile yeni seçilen muhtarlarla tanisma ve istisare toplantisi yapti.

Köy Ve Mahalle Muhtarlariyla Tanisma Toplantisi Düzenlendi
Muhtarlara, yeni görevlerinin hayirli olmasini dileyen Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt “Ilk kez seçimini kazanarak yeni muhtarimiza, yeni seçilen Il Genel Meclis üyemize, eski muhtarlarimiz ile Il Genel Meclisi üyelerimize görevlerinde kolayliklar diliyorum. Yeni muhtarlar agirlikli olarak gençlerden olusuyor. Ben inaniyorum ki mahallenizi ve köyünüzü en iyi sekilde temsil edeceksiniz. Devletin varolus amaci vatandasin rahat, huzur ve güven içinde yasamasini saglamaktir. Sizler de vatandaslarin sorunlarini bizlere ve yerel yönetimlere aktarmakla görevlisiniz. Bizler zincirin halkalari gibiyiz. Ekip ruhu ile hep birlikte güzel çalismalara imza atacagimiza olan inancim tamdir. Bu vesile ile simdiden sizlere görevinizde basarilar diliyorum” dedi.

Alapli’ya için hizmet ve yatirimlarina hiz kesmeden devam edecegini belirten AK Parti Alapli Ilçe Baskani Altan Güngör de muhtarlik görevinin önemine deginerek, “Alapli’mizin nitelikli hizmet saglarken mahallelerimizin ihtiyaçlarini ve isteklerini tespit etmemiz noktasinda muhtarlarimiza büyük görev düsüyor. Bu kapsamda muhtarlarimizla is birligi içerisinde olmamiz, ortak akilla karar almamiz hizmetlerimiz açisindan önem arz ediyor.

Insallah bu hizmetleri gerçeklestirirken siz kiymetli muhtarlarimizla is birligi içerisinde olacagiz. Simdiden destekleriniz için tesekkür ediyorum. Cenab-i Allah birlik ve beraberlik içerisinde çalismayi nasip etsin. Mahallelerimizin gözü, kulagi olacak siz kiymetli muhtarlarimiza yeni görevinizde basarilar diliyorum. Hayirli, ugurlu olsun insallah" dedi.

Kaynak: İHA