Izmir'de Aracin Çarptigi Motosikletteki Çift Hayatini Kaybetti

Izmir’in Torbali ilçesinde yaya geçidinden karsi yola geçerken transit aracin çarptigi motosikletteki çift, metrelerce sürüklenerek hayatini kaybetti.

Izmir'de Aracin Çarptigi Motosikletteki Çift Hayatini Kaybetti
Kaza, saat 15.10 siralarinda Torbali ilçesi Izmir-Aydin karayolunda meydana geldi. Iddiaya göre, Aydin istikametine seyir halinde olan 09 DJ 915 plakali transit araç, yaya geçidinden karsi yola geçen Ahmet Bakirözü idaresindeki 35 TJK 41 plakali motosiklete çarpti. Çarpmanin etkisiyle motosikletteki çift metrelerce sürüklendi. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekiplerince yapilan kontrolde motosiklette bulunan Torbali Devlet Hastanesi personeli Sule Bakirözü’nün hayatini kaybettigi belirlendi. Durumu agir olan esi Ahmet Bakirözü ise ambulansa alinarak Torbali Devlet Hastanesine kaldirildi. Ahmet Bakirözü de burada yapilan tüm müdahalelere ragmen yasamini yitirdi. Hayatini kaybeden kadinin cenazesi ise savcinin incelemesinin ardindan ayni hastaneye kaldirildi.

Feci kaza kamerada

Kaza çevredeki bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde karsi yola geçmek için yaya geçidini kullanmak isteyen Ahmet Bakirözü idaresindeki motosiklete, ayni yönde ilerlemekte olan transit aracin çarptigi ve kazanin siddetiyle çiftin savrularak metrelerce sürüklendigi görüldü.

Kazayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA