Kirsehir'de Sehitler Için Mevlit Okundu

Sehitler Haftasi etkinlikleri içerisinde Kirsehir Sehit Aileleri Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi’nde Kur’an-i Kerim ve mevlit okutuldu.

Kirsehir'de Sehitler Için Mevlit Okundu
Sehitler Haftasi dolayisiyla sehit aileleri ve yakinlarinin katilimiyla mevlit programi düzenlediklerini aktaran Dernek Baskani Mutlu Kiliçaslan, sehitlerin unutulmamasi gerektigini söyledi.

Kiliçaslan; "Bagimsizlik, milletimiz için her zaman her seyin üzerindedir. Kurtulus mücadelemizden bu güne bagimsizligi, hürriyeti, vatan topragi ve bayragi için sehit olmayi göze alan bir millet olarak sehitlerimize saygimiz da sonsuzdur. Bugün ayni ülkede, ayni cografyada hürce yasayabilmemiz, yine sehit ve gazilerimizin fedakarca verdikleri mücadele sonucundadir. Halis bir niyetle her zaman sehitlerimizin hatiralarini, isimlerini yasatmak için çaba gösteriyoruz. 14-20 Nisan Sehitler Haftasi’nda bu aidiyeti unutmamak ve aziz sehitlerimizi anmak üzere bir araya geldik. Basta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari olmak üzere tüm sehitlerimizi ve ebediyete intikal etmis gazilerimizi rahmet ve minnetle aniyorum" dedi.

Mevlit ve duanin ardindan sehit ailelerine helva ikram edildi. Programa sehit yakinlari ve gaziler, AK Parti Kirsehir Il Baskani Seher Ünsal ile sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri katildi.

Kaynak: İHA