Huzur Uygulamasinda 6 Bin 762 Süpheli Sorgulandi

Eskisehir’de polis ekiplerince gerçeklestirilen huzur uygulamasinda çok sayida kesinlesmis hapis cezasi ve aranma kaydi bulunan sahis yakalanirken, bazi süphelilerin üzerinden uyusturucu madde ve silah ele geçirildi. Ayrica çalismalarda, trafik kurallarini ihlal ettigi belirlenen sürücülere de toplam 251 bin 837 TL cezai islem uygulandi.

Huzur Uygulamasinda 6 Bin 762 Süpheli Sorgulandi
Edinilen bilgiye göre, Il Emniyet Müdürlügü’ne bagli 260 personel, 2 Çevik Kuvvet Timi ve 1 Özel Harekat Tim personelinin katilimiyla kent genelinde faaliyet gösteren isletmelerde, parklarda ve caddelerde huzur uygulamasi gerçeklestirildi.

Uygulama çerçevesinde 6 bin 762 süpheli sorgulanirken, kesinlesmis hapis cezasi bulunan 7 süpheli ve çesitli suçlardan aranan 23 süpheli ile birlikte toplamda 30 süphelinin aranmasinin bulundugu belirlendi. Ayrica 5 sahsin yoklama kaçagi oldugu tespit edildi. Yakalanan süphelilerin üzerlerinde yapilan aramalarda, 6,45 gram bonzai, 1 adet kuru siki tabanca ve tabancaya ait 8 fisek ele geçirildi.

Çalismalar esnasinda 86 umuma açik yer denetlenirken, 7 isletmede tespit edilen eksiklere gerekli islemler yapildi. Bin 139 aracin da kontrol edildigi trafik denetimlerinde ise 34 sürücüye toplamda 251 bin 837 TL cezai islem uygulandigi ögrenildi.
Kaynak: İHA