'Seni Mermi Manyagi Yaparim' Demisti Açiklamasi Ehliyetine El Konuldu, Araci Baglandi

Kocaeli’de bebek arabasinin katlanmamasi üzerine çikan tartismada 4 kadin yolcu ile bir aylik bebegi araçtan indiren özel halk otobüsü soförünün ehliyetine el konulup, aracinin baglandigi ögrenildi.

'Seni Mermi Manyagi Yaparim' Demisti Açiklamasi Ehliyetine El Konuldu, Araci Baglandi
Kocaeli’de özel halk otobüsüne 1 aylik bebek ve bebek arabasiyla binen 4 kadina sürücü, arabayi katlamalari uyarisinda bulundu. Iddiaya göre, kadinlarin bebek arabasinin katlanmadigini söylemesi üzerine sürücü A.K. kadinlari bos olan araçtan indirdi. Bu sirada soför ve kadinlar arasinda tartisma çikti. Kadinlarin hakarete maruz kaldigini gören vatandaslar ise bu anlari kayda aldi. Vatandas kamerasina yansiyan görüntülerde, sürücü A.K.’nin kadinlarin arkasindan, "Yürü" diye bagirdigi, ardindan ise poz vererek, "Çek çek, güzelim degil mi?" diyerek vatandaslarla alay ettigi duyuluyor.

"Bayiltana kadar dövecegim"

Olayi ögrenen bebegin babasi ise otobüsün önünü keserek sürücüyü tehdit etti. Bu anlar da kameraya yansidi. Görüntüde sahsin, "Ramazan bitsin seninle özellikle ilgilenecegim. Sana bu hatti dar edecegim. Bayiltana kadar dövecegim. Yasindan basindan da utanmiyorsun" diyerek otobüs soförünü tehdit ettigi, soförün ise "Hadi dene. Seni mermi manyagi yaparim" diyerek karsilik verdigi duyuluyor.

Daha öncede benzer olaylarla karistigi ve yolcularin tepkisine sebep oldugu iddia edilen özel halk otobüsü soförü A.K.’nin ehliyetine el konuldugu ve aracinin baglandigi ögrenildi.
Kaynak: İHA