Bir Hafta Önce Dükkani Kursunlandi, Bugün Silahla Yaralandi

Sakarya’nin Adapazari ilçesinde bulunan Zirai Aletler Sanayi Sitesi’nde bir hafta önce kursunlanan oto yikamaciya gerçeklestirilen silahli saldirida 1 kisi yaralandi.

Bir Hafta Önce Dükkani Kursunlandi, Bugün Silahla Yaralandi
Olay, Tuzla Mahallesi Zirai Aletler Sanayi Sitesi içerisinde bulunan oto yikama dükkaninda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.K.’e ait oto yikama dükkani yaklasik bir hafta önce kimligi belirsiz kisi veya kisilerce kursunlandi. Dükkanin kapali oldugu saatte gerçeklesen olayda kursunlar kapiya isabet etti. Üzerinden bir hafta geçen olayin ardindan ise bölgeye motosikletle geldigi ileri sürülen bir süpheli tarafindan oto yikama dükkani yine kursunlandi. Bu kez dükkan sahibi A.K. silahla vurularak yaralandi. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulasan saglik ekiplerince olay yerinde yapilan ilk müdahale sonrasinda yarali hastaneye sevk edilirken, polis ekipleri ise kaçan süpheliyi yakalamak için çalisma baslatti. Öte yandan, süphelinin silahindan çikan kursunlardan biri ise isletme içerisinde bulunan bir otomobile de isabet etti.

“Dükkan daha önce de kursunlanmis”

Silah seslerini duyarak olay yerine gelen Hamdi Dabak, "Biz oturuyorduk, iki el silah sesi geldi. Daha sonrasinda siyah ceketli, iri yari bir sahis motosiklete binerek gitti. Dükkanin içerisindeki arkadasin vuruldugunu gördük. Durumu saglik ekiplerine bildirdik, sonuç bu. Oto yikamacinin sahibi galiba vurulan kisi. 1 hafta önce de zaten dükkan kapaliyken aksam saatlerinde yine ates edilmis. Dükkanin kapilari kursunlanmis, az öncede gelip yine ates açtilar ve kalçasindan vuruldu. Daha sonrasinda saldirgan motosiklete binerek kaçti” dedi.

Kaynak: İHA