Büyüksehir'in Çocuklara Özel Senligi'ne Ücretsiz Ulasim Imkâni

Büyüksehir Belediyesi Kayseri Çocuk Kitap Fuari ve Senligi’ne ailelerin daha kolay erisebilmeleri için ücretsiz otobüs seferleri düzenliyor.

Büyüksehir'in Çocuklara Özel Senligi'ne Ücretsiz Ulasim Imkâni
Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi etkinlik alaninda 19-28 Nisan günleri arasinda yapilacak, 20 Nisan Cumartesi günü resmi açilisi gerçeklesecek olan Kayseri Çocuk Kitap Fuari ve Senligi için Büyüksehir Belediyesi ücretsiz ulasim imkâni saglayacak. Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, okuyan ve okutan sehir Kayseri mottosuyla donanimli, egitimli bir nesil yetismesi için çocuk kütüphanelerinin ardindan simdi de Kayseri Çocuk Kitap Fuari ve Senligi’ni çocuklarla bulusturuyor.

Baskan Büyükkiliç, birbirinden eglenceli ve özel etkinliklerin yer alacagi senlik için ulasimin da ücretsiz olmasi yönünde talimat verdi. Bu kapsamda, ulasim noktasinda vatandaslara destek olan Büyüksehir Belediyesi, Kayseri Çocuk Kitap Fuari ve Senligi’ne ailelerin çocuklari ile birlikte daha kolay erisebilmeleri için ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek.

Millet Bahçesi’nde gerçeklesecek olan senlik için 20-21-23-27 ve 28 Nisan tarihlerinde Cumhuriyet Meydani ile Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi arasinda 639 hat kodlu seferler ile ücretsiz hizmet verilecek.

Seferler, saat 10.00 ile 22.00 arasinda yarim saatte bir olarak planlanirken, ücretsiz otobüsler Cumhuriyet Meydani Kaleönü duragindan hareket edecek.
Kaynak: İHA