Özdemir Açiklamasi 'Samsun'u Ihracat Konusunda Adina Yakisir Yerlere Getirmek Için Çalismaliyiz'

Samsun Çarsambalilar Dernegi Baskani Hüseyin Avni Özdemir, “Karadeniz Bölgesi’nin en önemli ihracat merkezlerinden olan Samsun’u adina yakisir yerlere getirmek için tüm gücümüzle çalismaliyiz” dedi.

Özdemir Açiklamasi 'Samsun'u Ihracat Konusunda Adina Yakisir Yerlere Getirmek Için Çalismaliyiz'
Dernek Baskani Hüseyin Avni Özdemir baskanligindaki Çarsambalilar Yardimlasma ve Haberlesme Dernegi, yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeleri, 31 Mart Mahalli Idareler Seçimleri’nde Samsun Büyüksehir Belediye Baskani seçilen Av. Halit Dogan’a ‘hayirli olsun’ ziyaretinde bulundu.

Dernek Baskani Özdemir, ziyarette yaptigi konusmada, yerel yönetimlerle sivil toplum kuruluslarinin kentin gelismesi için ortak çalismalara imza atmalari gerektigini söyledi.

Türkiye’nin seçimsiz bir 4 yillik döneme girdigini vurgulayan Özdemir, “Tüm paydaslar olarak Karadeniz’in en önemli ihracat merkezlerinden olan Samsun’u adina yakisir yerlere getirmek için tüm gücümüzle çalismaliyiz” diye konustu.

Samsun’un gelisimi için yapilabileceklerin ele alindigi ziyarette Özdemir, Büyüksehir Belediye Baskani Dogan’a yönetim kurulu ve dernek üyelerinin gündemlerinde yer alan konular ile sorun ve çözüm önerilerini aktardi.

Belediye Baskani Halit Dogan ise ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade etti.

Ziyaret hediye takdiminin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA