Gözü Gibi Baktigi Oglagi Öldü Sandi

Bolu’da çikan yanginda ahir, firin evi ve 2 samanlikta bulunan toplamda 2 bin adet saman balyasi küle döndü. Yanginda bir traktör, 16 büyükbas ve 7 küçükbas hayvan kurtarildi. Yeni dogan oglaginin öldügünü sanan Hülya Deniz, alevlerin arasindan kurtarilan oglagi teslim alinca sevinç gözyaslari döktü.

Gözü Gibi Baktigi Oglagi Öldü Sandi
Yangin, Mudurnu ilçesine bagli Yildirim Beyazit Mahallesi’nde Mustafa Denizli’ye ait samanlikta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle samanlikta yangin basladi.

Samanlikta çikan yangin kisa süre içerisinde büyüdü. Yanginin alevleri hemen bitisiginde bulunan ahir, firin evi ve diger samanliga siçradi. Alevlerin giderek büyüdügü yangini fark eden vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine bölgeye saglik, itfaiye ve arazözler sevk edildi. Ekipler tarafindan yangin daha fazla etrafa yayilmadan kontrol altina alindi. Ahirda bulunan bir traktör, 16 büyükbas ve 7 küçükbas hayvan vatandaslar tarafindan kurtarildi.

Öte yandan, yeni dogan oglagina gözü gibi bakan Hülya Deniz, oglagin öldügünü sandi. Vatandaslar tarafindan sakinlestirilmeye çalisilan Hülya Deniz, alevlerin arasindan kurtarilan oglagi teslim alinca sevinç gözyaslari döktü.

Yangin sebebiyle, ahir, firin evi ve 2 samanlikta bulunan toplamda 2 bin adet saman balyasi küle döndü.
Kaynak: İHA