Ankara Büyüksehir Belediyesi 23 Nisan'i Büyük Bir Coskuyla Kutlayacak

Ankara Büyüksehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni büyük bir coskuyla kutlayacak. Baskentli çocuklar 23 Nisan günü Gençlik Parki’nda düzenlenecek Çocuk Senligi’nde; atölye, animasyon ve sürpriz gösterilerle bulusacak. 3 gün sürecek kutlamalara Atatürk Orman Çiftligi’nde gerçeklestirilecek Semicenk, Gazapizm ve Edis konserleri renk katacak.

Ankara Büyüksehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kentte düzenledigi etkinliklerle büyük bir coskuyla kutlayacak. 3 gün boyunca sürecek etkinlikler kapsaminda 21 Nisan’da Semicenk, 22 Nisan’da da Gazapizim Baskentliler için sahne alacak. Kutlamalar, 23 Nisan günü yapilacak Çocuk Senligi’nin ardindan Edis konseri ile tamamlanacak.

Kutlamalar üç gün sürecek

Baskentte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin coskusu, Ankara Büyüksehir Belediyesinin düzenledigi etkinlikler ile dolu dolu yasanacak. Büyüksehir Belediyesi 3 gün boyunca sürdürecegi etkinlikler kapsaminda Ankaralilari üç farkli sanatçi ve Çocuk Senligi ile bulusturacak.

21 Nisan’da Semicenk, 22 Nisan’da Gazapizm sahne alacak

Etkinlikler kapsaminda ilk olarak Semicenk, 21 Nisan Pazar günü saat 20.00’de Atatürk Orman Çiftligi’nde sahne alacak. Kutlamalara konserlerle renk katan Ankara Büyüksehir Belediyesi 22 Nisan Pazartesi günü de Atatürk Orman Çiftligi’nde Gazapizm konserine ev sahipligi yapacak. Konsere gitmek isteyen vatandaslar için konserlerin gerçeklesecegi tarihlerde 16.00 ve 24.00 saatleri arasinda Zafer Çarsisi ile Atatürk Orman Çiftligi’nden karsilikli ring seferleri düzenlenecek.

Kutlamalar Edis konseriyle taçlanacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalari, 23 Nisan Sali günü saat 20.00’de Atatürk Orman Çiftligi’nde verilecek Edis konseri ile taçlanacak. Tüm çocuklarin ve Ankaralilarin davetli oldugu Edis konseri için de 16.00 ve 24.00 saatleri arasinda Zafer Çarsisi ile Atatürk Orman Çiftligi’nden karsilikli ring seferleri yapilacak.

Çocuk senliginde birbirinden özel etkinlikler yapilacak

Baskentli çocuklar 23 Nisan günü saat 13.00’ten 18.00’e kadar Çocuk Senliginde bir araya gelecek.

Gençlik Parki havuzunun önünde gerçeklesecek birbirinden özel etkinlikler kapsaminda; 13.00-14.00 saatleri arasinda Karagöz Konserde, 14.00-14.30 saatleri arasinda Balon Korteji, 14.30-18.00 saatleri arasinda ise çocuk atölyeleri, oyun alanlari, animasyon ve sürpriz gösteriler çocuklarla bulusacak.

Metro tutamaçlarini çocuklarin resim ve siirleri süsleyecek

EGO Genel Müdürlügü de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda metro tutamaçlarini, çocuklarin duygu ve düsüncelerini ifade ettigi resim ve siirleriyle süsleyecek. Çalismasinin sergilenmesini isteyen ilkögretim ve ortaögretim ögrencileri, resim ya da siirlerini; isim, soy isim, yas, ögrenim durumu ve iletisim bilgileriyle birlikte, 18 Nisan Persembe günü mesai bitimine kadar “basin@ego.gov.tr” adresine gönderebilecek.
Kaynak: İHA