Akçaova Erkek Kuran Kursu Hizmete Açildi

Haci Mehmet Fikret Çiçek Akçaova Erkek Kur’an Kursu alinan ruhsat ve izinler sonucunda hafizlik egitimi vermeye basladi.

Akçaova Erkek Kuran Kursu Hizmete Açildi


Mentese Akçaova Mahallesi’nde bulunan, 2011 yilinda temeli atilan ve uzun süre yapimi devam eden Erkek Kur’an Kursu son yillarda yapilan girisimlerle ve MUHKEM (Mugla Hafizlik Kur’an Egitim Merkezi) Derneginin katkilariyla eksikler tamamlanarak egitime hazir hale getirildi.

Bu çerçevede Merkez Kur’an Kursunda egitim gören hafizlik ögrencileri, Haci Mehmet Fikret Çiçek Akçaova Erkek Kur’an Kursuna tasindi.

Mugla Il Müftüsü Yasar Çapçi baskanliginda kursun geldigi durumun degerlendirildigi bir toplanti düzenlendi.

Müftü Yardimcisi Sema Özbakis, Mentese Müftüsü Dr. Ertugrul Akin, Kurs Müdürü Veli Kaplan, Muhkem Dernek Baskani Nurkan Boz ve egitim kadrosunun hazir bulundugu toplantida kursun geldigi nokta, hedefler, eksikler ve tüm çalismalar ele alindi. Bölgenin gözdesi olacak bir Kursu açmanin mutlulugunu yasadiklarini dile getiren Mugla Il Müftüsü Çapçi, bugüne kadar emegi geçen herkese tesekkür etti. Bundan sonra daha özveri ile çalisilmasi gerektigine dikkati çeken Müftü Çapçi, bu konuda dernek yönetimi ve egitim kadrosuna olan güvenini dile getirdi.
Kaynak: İHA