Vali Ünlü Açiklamasi 'Ilimizin Turizm Potansiyelini Daha Ileriye Tasimaliyiz'

15-22 Nisan tarihleri arasinda kutlanan Turizm Haftasi sebebiyle, II Kültür ve Turizm Müdürü Ibrahim Sudak, Manisa Turizm Isletmecileri Dernegi Baskani Cihan Dirik, Manisa Seyahat Acentalari Dernegi Baskani Ramazan Satir, Manisa Gastronomi Dernegi Baskani Gizem Tarim, Manisa Turizm Isletmecileri Dernegi Yönetim Kurulu Üyeleri Naim Dilki, Suat Gökbel ve Inanç Atilgan’dan olusan heyet Vali Enver Ünlü’yü ziyaret etti.

Vali Ünlü Açiklamasi 'Ilimizin Turizm Potansiyelini Daha Ileriye Tasimaliyiz'
Ziyarette Il Kültür ve Turizm Müdürü Sudak ve beraberindeki heyet, Turizm Haftasi münasebetiyle Manisa’da düzenlenecek etkinlikler hakkinda Vali Ünlü’ye bilgi verdi.

Manisa’da ticaretin, sanayinin ve tarimin yaninda turizm alaninda daha da gelismesi için güzel yatirim ve çalismalarin yapildigini belirten Vali Ünlü, “Ilimizin turizm potansiyelini daha ileriye tasimaliyiz. Bu konuda II Kültür ve Turizm Müdürlügü, dernekler, acenteler olmak üzere herkese önemli görevler düsüyor. Valilik olarak bizimde öncelik haline getirdigimiz konulardan bir tanesi turizm. Standartlarin arttirilmasi daha fazla turistin ilimize gelmesinin saglanmasi temel görevlerimiz arasinda gözüküyor. Bu konuda herkesin ortak akliyla kentin, bütün dinamiklerinin katkilariyla bunu ileri tasinmamiz gerektigini düsünüyorum. Turizm sektörünün gelismesine katki saglayan tüm kesimlere tesekkür ederek, turizm sektöründe hizmet veren kurum ve kuruluslar ile sektör çalisanlarinin Turizm Haftasini kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA