Kar Maskesi Takip Oto Galeriyi Kursunlayan Süpheliler Tutuklandi

Istanbul’dan, Sakarya’nin Erenler ilçesine gelen ve taktiklari kar maskeleri ile kursunladiklari oto galerinin sahibini üç farkli yerinden yaralayan 4 sahis, çikarildiklari mahkemece tutuklandi.

Kar Maskesi Takip Oto Galeriyi Kursunlayan Süpheliler Tutuklandi
Olay, 14 Nisan günü Erenler ilçesi Baglar Caddesi üzerinde bulunan oto galeride meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Istanbul’dan otomobil ile O.K.’nin sahibi oldugu galerinin önüne gelen sahislardan 2’si kar maskeleri ile inerek dükkani kursunlamaya basladi.

Alacak-verecek meselesi ile çiktigi ögrenilen olay esnasinda galeri önünde oturan O.K.’de yaninda bulundurdugu silah ile sahislara karsilik verdi. Sahislar ile galeri sahibi arasinda çikan çatisma esnasinda, galeri sahibi O.K. vücudunun üç ayri yerinden vurularak yaralandi. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye saglik ve çok sayida polis ekibi sevk edildi. Bölgeye ulasan saglik ekiplerince ilk müdahalesi yapilan yarali O.K., Sakarya Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi.

Süpheliler tutuklandi

Hususa iliskin inceleme baslatan polis ekipleri olayda kullanildigi degerlendirilen 3 silah, 2 kar maskesi ile birlikte Istanbul’a geri kaçan F.B. (22), A.Y. (31), O.K. (21) ve M.T. (52) isimli dört süpheliyi Kocaeli’de yakalayarak gözaltina aldi. Sakarya Il Emniyet Müdürlügü’ne bagli Asayis Sube Müdürlügü’nde islemleri tamamlanan dört süpheli adliyeye sevk edildi. Burada hakim karsisina çikarilan süpheliler, F.B. (22), A.Y. (31), O.K. (21) ve M.T. (52) tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA