Hem Düzceliler Hem Sehir Disindan Gelenler Hayran Kaldi
Düzce’nin dogal güzellikleri 9 günlük Ramazan Bayrami tatilinde tatilcilerin akinina ugradi. Düzce Belediyesi turizm sirketi Beltur A.S. tarafindan isletilen Samandere ve Aydinpinar Selaleleri’ni ziyaret edenler hem piknik yapti hem de ucuz hizmetin tadini çikardi.

Ailelerin ilk tercihi aydinpinar tesisleri oldu
Düzce Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde yeme-içme hizmetlerinin de uygun fiyatlarla sunuldugu özellikle Aydinpinar Selaleleri’nde piknik alanlari dolup tasarken kahvaltiya gelenler de yogunluk olusturdu. Geçtigimiz günlerde yapimi tamamlanarak hizmete hazir hale getirilen Dome çadirlar ve Bungalov evler de ilgi odagi olurken konaklama hizmeti verilmeye baslandi.
Tüm tesisler ziyaretçilerden tam not aldi
Düzce Belediyesi Beltur A.S. tarafindan isletilen Mutfak Sanatlari Merkezi, 23 Nisan Parki Kahvalti Evi, Erguvan Sosyal Tesisleri, Akçakoca Bey Konaklari da kahvalti ve yemek hizmeti vermeye devam etti. Burada da tatil boyunca vakit geçiren misafirler sunulan lezzetlerin çesitliligi ve hizmetlerden duyduklari memnuniyeti dile getirdi.
