Baskan Zeyrek, Manisa TSO Baskani Yilmaz'i Agirladi

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Mimar Ferdi Zeyrek, Manisa Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Yilmaz ve yönetim kurulu üyelerini agirladi.

Baskan Zeyrek, Manisa TSO Baskani Yilmaz'i Agirladi
Manisa Ticaret ve Sanayi Odasi (MTSO) Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Yilmaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Mimar Ferdi Zeyrek’e hayirli olsun ziyareti gerçeklestirdi. Konuklarini tek tek selamlayarak karsilayan Baskan Zeyrek’e basarilar dileyen MTSO Baskani Yilmaz, çiçek ve hediye takdim etti. Yilmaz, “Manisa’miz için çok iyi seyler yapilacagindan süphemiz yok. Iki kurum arasinda ne gerekiyorsa, yapilacak çok is oldugunu biliyorum. Manisa, hem tarimin hem sanayinin baskenti. Manisa, Eskisehir gibi Türkiye’de ve Avrupa’da kendini ispatlama noktasinda siz ve ekibinizle beraber büyük bir sans yakalayacak. Paydaslar noktasinda biz her zaman yaninizdayiz” dedi.



“Özenilen bir Manisa istiyorum”

Ziyaretleri nedeniyle konuklarina tesekkür eden Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Mimar Ferdi Zeyrek de “Ben Allah kismet ederse, 5 yil boyunca çok güzel bir belediye baskanligi yapacagim. Adil, esit, ulasilabilir, seffaf bir belediye baskanligi yapacagim. Ben bu görevimi sona erdirdikten sonra çoluguma çocuguma bu sehirde yaptiklarimi anlatarak yaslanmak istiyorum ve yaptigim her eserle de gurur duymak istiyorum. Benim en büyük hayallerim ve hedeflerim arasinda bunlar var. Çok heyecanli ve çok sabirsizim. Bir an önce sahaya inip, hayal ettigimiz sehri tüm paydaslarla birlikte gerçeklestirmek zorundayiz. Ben artik baska sehirlere gidip özenmek degil, özenilen bir Manisa olsun istiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA