Aile Katliaminda Yeni Detay Açiklamasi 'Yetisin Mevlüt Agabeyim Herkesi Vurdu'

Sakarya’nin Hendek ilçesinde babasi ile üvey annesini silahla öldüren agabeyi Mevlüt Çelik’i, sokakta kesici alet ile öldüren Selçuk Çelik tutuklanarak cezaevine gönderildi. Selçuk Çelik’in, 14 yasindaki küçük kardesi tarafindan haberdar edilmesinin ardindan eve dogru gittigi esnada agabeyi Mevlüt Çelik ile sokak ortasinda karsilastigi ortaya çikti.

Aile Katliaminda Yeni Detay Açiklamasi 'Yetisin Mevlüt Agabeyim Herkesi Vurdu'
Aci olay, 9 Nisan Sali 2024 tarihinde saat 22.10 siralarinda Hendek ilçesi Akova Mahallesi’nde bulunan Hantek Konutlari’nda meydana geldi. Iddiaya göre, Mevlüt Çelik (49) ile kardesi Selçuk Çelik arasinda ortak aldiklari ‘araba’ yüzünden tartisma yasandi. Yasanan tartismanin son bulmasi için baba Vahdettin Çelik (66) arabuluculuk yapmak istedi. Eve gelen Mevlüt Çelik, bu esnada babasi Vahdettin Çelik ile üvey annesi Melek Çelik’i (37) mutfakta silah ile vurarak öldürdü. Olay esnasinda evde olan küçük kardes ise durumu agabeyi Selçuk Çelik’e haber verdi. Öfkeyle eve gittigi esnada evin bulundugu site içerisinde sokakta agabeyi Mevlüt Çelik ile karsilasan Selçuk Çelik arasinda kavga çikti. Iki kardes arasinda çikan kavgada Selçuk Çelik, agabeyi Mevlüt Çelik’i biçak ile öldürdü. Yasanan arbede esnasinda ise Selçuk Çelik, agabeyinin silahindan çikan kursunla omzundan yaralandi.

Aile katliamini 14 yasindaki kardes böyle haber verdi: ‘Yetisin Mevlüt agabeyim herkesi vurdu’

Aile katliaminin ardindan kari-koca Pamukova ilçesinde bulunan Haci Bayram Halil Camii’nde, üvey annesi ve öz babasini öldürdükten sonra omzundan silahla yaraladigi kardesi Selçuk Çelik tarafindan kesici alet ile öldürülen 49 yasindaki Mevlüt Çelik cenaze namazi kilinmadan Akyazi ilçesi Karaçalilik’ta bulunan mezarliga defnedilmisti. Omzundan yaralanan ve kaldirildigi hastanedeki islemleri tamamlanan Selçuk Çelik, sevk edildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan, Selçuk Çelik’in olay esnasinda evde olan 14 yasindaki küçük kardesi tarafindan aranilarak, ‘Yetisin Mevlüt agabeyim herkesi vurdu’ demesinin ardindan eve dogru gittigi esnada agabeyi Mevlüt Çelik ile sokak ortasinda karsilastigi ortaya çikti. Sokak ortasinda kendisine ates eden agabeyinden korunmak için savunmaya geçtigini ifade eden Selçuk Çelik, yasanan arbedede agabeyinin biçak darbesiyle öldügünü bu sebeple de ‘kasten adam öldürme’ suçunu kabul etmedigi ögrenildi.
Kaynak: İHA