Seçimden Sonra Büyüksehirde Ilk Meclis Toplantisi Yapildi

Yeni dönemin ilk meclisi olan Sakarya Büyüksehir Belediyesi Nisan Ayi Olagan Meclis Toplantisi, Yusuf Alemdar’in baskanliginda yapildi. Alemdar, açilis konusmasinda, “Sehrin kalkinmasi, milletimizin refahi için bu sorumlulugun üstesinden insallah birlikte gelecegiz” dedi.

Seçimden Sonra Büyüksehirde Ilk Meclis Toplantisi Yapildi
Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nde 31 Mart 2024 Mahalli Idareler Seçimleri sonrasi yeni dönemin ilk meclisi toplandi. Toplanti ilk kez Yusuf Alemdar’in meclis baskanliginda gerçeklestirildi.

Ilk meclis toplantisinda divan katipligi, baskanvekilligi, encümen üyeligi ve komisyon üyelikleri yapilan gizli oylamayla belirlendi. Tüm meclis üyeleri toplantida zarfla oy kullanarak meclisteki tüm üyeleri kendi oylariyla seçti. Buna göre meclis baskani olan Yusuf Alemdar’in baskan vekilligi görevine birinci vekil olarak Adapazari Belediye Baskani Mutlu Isiksu ve ikinci vekil olarak Serdivan Belediye Baskani Osman Çelik oy birligiyle seçildi. Mecliste açilis konusmasini yapan Yusuf Alemdar, "Milletin verdigi emanete sahip çikmak, en iyi sekilde görev yapmak için çalisacagiz. Meclisimizin 16 ilçemize esit ve adil hizmet götürecek bir meclis olmasini temenni ediyorum. Sehrin menfaati için alacagimiz her karar, simdiden ülkemize ve memleketimize hayirli olsun. Sakarya’nin kalkinmasi milletimizin refahi için bize yüklenen bu sorumlulugun üstesinden insallah basariyla kalkariz” dedi.

Kaynak: İHA