Geçen Sene Ceset Bulunan Evde Bu Sene De 2 Cansiz Beden Bulundu

Sakarya’nin Karasu ilçesindeki tatil sitesinde kötü kokularin gelmesi üzerine girilen dairede 2 erkegin cansiz bedeni bulundu. Ayni dairede geçen sene 61 yasinda bir erkek cesedi daha bulunmustu.

Geçen Sene Ceset Bulunan Evde Bu Sene De 2 Cansiz Beden Bulundu
Yali Mahallesi Bati Karadeniz Caddesi üzerindeki bir tatil sitesinde meydana gelen olayda, kötü kokularin gelmesi üzerine vatandaslar 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, daireye girdiklerinde çürümeye baslamis 2 erkek cesedi buldu. Yapilan incelemelerde cesetlerin Avni Çetinkaya (65) ve Yalçin Dereli’ye (58) ait oldugu tespit edildi. Olay yerinde yapilan ilk incelemelerin ardindan cansiz bedenler, otopsi yapilmak üzere hastaneye sevk edildi. Kisilerin kesin ölüm sebepleri otopsiden sonra netlik kazanacak.

Öte yandan, ayni dairede 2 Nisan 2023’de kalp damar hastaligi sebebiyle hayatini kaybeden Ismail Aydemir’in (61) de cansiz bedeni bulunmustu. Hayatini kaybeden Aydemir, Çetinkaya ve Dereli’nin ayni dairede hissedar olduklari ögrenildi.

"Cama dogru yaklasinca koku geldigini fark ettik"

Olayi anlatan Çagatay Genç, "Komsularimiz sabah kahvaltiya bize gelirken kizlari camlardaki sinekleri fark etmis. Durumu ev sahibin yakinlarina bildirmisler. Onlarinda bir süredir haber alamadiklarinin bilgisi üzerine durumu yetkililere bildirdik. Ekipleri beklerken cama dogru yaklasinca koku geldigini fark ettik. Ekipler kapiyi açar açmaz yerde cesedi gördü ve içerideki bir oda da diger cesedi buldular" dedi.

Kaynak: İHA