Sürücülere Seker Ikrami Yapan Polise Esnaftan Baklava

Sakarya’nin Akyazi ilçesinde polis ve bekçi ekipleri bu kez araç sürücülerini seker ikrami için durdurdu. Sürücü ve yolculara seker ikram edildigi esnada bölgeye elinde bir tepsi ile gelen esnaf ise ekiplere baklava ikraminda bulundu.

Sürücülere Seker Ikrami Yapan Polise Esnaftan Baklava
Akyazi ilçe merkezi Ada Caddesi üzerinde polis ve bekçi ekipleri Ramazan Bayrami dolayisi ile araçlari durdurarak seker ikraminda bulundu. Sürücü ve yolculara seker ikraminda bulunan ve bayramlarini kutlayan ekipler ayrica trafik kurallarina uyulmasi konusunda da uyardi. Polis ekiplerinin sürücülere yönelik yaptiklari uygulama sürücü ve yolcular tarafindan memnuniyetle karsilandi.

Ekiplerin seker ikram ettigi esnada bölgeye bir tepsi baklava ile gelen esnaf ise polis ve bekçilere baklava ikraminda bulundu. Ekiplere baklava ikraminda bulunan vatandas, “Ilçemizde uygulama yapan polis ve bekçi ekipleri sürücü ve yolculara bayram sekeri ikram ediyor. Biz de buna karsiliksiz kalmadik ve ekiplerimize bir tepsi baklavayi uygun gördük. Herkesin bayrami mübarek olsun” dedi.

Kaynak: İHA