Köpek Sevme Kavgasi Karakolda Bitti

Aydin’in Kusadasi ilçesinde iddiaya göre alkollü olan 2’si kadin 4 kisi ile köpegini sevmek istedikleri bir adam arasinda tartisma çikti. Çevredekilerin de karismasiyla bir anda arbedeye dönen olay, güvenlik kameralarina yansidi.

Köpek Sevme Kavgasi Karakolda Bitti
Olay, dün Kusadasi ilçesi marina mevkiindeki halk plajinda saat 19.00 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ramazan Bayrami tatili için Izmir’den Kusadasi’na gelen M.G., B.G., K.G. ve Ö.C.B. isimli 2’si kadin 4 kisi, iddiaya göre plajda alkol aldiktan sonra çevreye rahatsizlik vermeye basladi.

Plajdakiler tarafindan sik sik uyarilan sahislar, daha sonra yoldan geçen E.Ç.’nin köpegini sevmek istedi. Ancak E.Ç.’nin izin vermemesi üzerine her iki taraf arasinda sözlü tartisma çikti. Kisa sürede kavgaya dönüsen tartisma çevredekilerin de karismasiyla plajin bulundugu caddeye tasti. Bu sirada yasanan arbedede yoldaki bir kafeye siginmak isteyen E.Ç., kendisini takip eden kisiler tarafindan darp edildi. Ihbar üzerine bölgeye çok sayida polis ekibi sevk edildi. Kafenin güvenlik kameralarina yansiyan olayda, polis kavgaya karisanlari ayirmak için biber gazi kullandi. Polis tarafindan gözaltina alinan M.G., B.G., K.G. ve Ö.C.B. ifadeleri alindiktan sonra serbest birakildi.
Kaynak: İHA