Kaza Yapti, Ardindan Kendini Tokatlayip Yumruklamaya Basladi

Sakarya’nin Akyazi ilçesinde bayram günü ilginç bir olay yasandi. Araci tarlaya uçan, kullandigi madde veya alkolün etkisinde oldugu düsünülen genç, kendini tokatlayip yumruklamaya basladi. Ayakta durmakta güçlük çeken ve yerlere yatan genci çevredeki vatandaslar da sakinlestiremedi. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Kaza Yapti, Ardindan Kendini Tokatlayip Yumruklamaya Basladi
Ilginç olay, Akyazi-Mecidiye yolu üzerinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, ismi henüz ögrenilemeyen gencin kullandigi hafif ticari araç kontrolden çikarak yol kenarinda bulunan tarlaya uçtu. Kaza sonrasi sinir krizi geçiren genç bir anda kendini tokatlayip yumruklamaya basladi.

Gencin kendisine zarar verdigini gören ve sakinlestirmeye çalisan çevredeki vatandaslar da basarili olamadi.

Ayakta duramadi, yerlere yatti

Kendini tokatlayip yumruklar attiktan sonra ayakta duramayan genç, yerlere yatti. Kullandigi madde veya alkolün etkisinde oldugu düsünülen gencin kendini tokatlayip yumrukladigi anlar ise anbean kaydedildi. Görüntülerde, kendisine zarar veren genci çevredeki vatandaslarin, “Sen bir elini, yüzünü yika sakin ol” diyerek sakinlestirmeye çalistiklari; sahsin, “Agabey ben sakin olamam” diye cevap verdigi anlar yer aldi.
Kaynak: İHA