Jandarmadan 'Seker' Tadinda Uygulama

Ramazan Bayrami tatili ile birlikte trafik yogunlugu da yasanmaya baslarken Aydin’da jandarma ekipleri karayollari üzerinde yaptiklari denetimlerde sürücülere bayram sekeri ikram ederek, trafik kurallarina uymalari konusunda hatirlatmalarda bulundu.

Jandarmadan 'Seker' Tadinda Uygulama


Ülke genelinde oldugu gibi Aydin’da da bayram tatili dolayisiyla trafik yogunlugu yasandi. Bayram tatilini firsat bilen birçok vatandas tatil bölgelerine seyahat ederken, jandarma trafik ekipleri de yollardaki denetimlerini siklastirdi. Bu çerçevede harekete geçen Aydin Il Jandarma Komutanligi’na bagli jandarma trafik ekipleri, il genelinde “seker” tadinda uygulama gerçeklestirdi. Gerçeklestirilen denetimlerde jandarma, sürücülere ve yolculara bayram sekeri ikram ederek, trafik kurallarina uyulmasi konusunda hatirlatmalarda bulundu. Sürücüleri asiri hiz, hatali sollama, emniyet kemeri kullanimi, seyir halinde cep telefonu kullanimi gibi konularda uyarilarda bulunan ekipler, araç içerisinde bulunan çocuklara da boyama kitabi verdi.

Ramazan Bayrami boyunca vatandaslarin güven içerisinde bir bayram geçirmeleri amaciyla Aydin Il Jandarma Komutanligi koordinesinde il genelinde 500 jandarma personeli görev yaparken, Il Jandarma Komutanligi’ndan yapilan paylasimda da “Ramazan Bayrami tatilinde seyahat eden tüm vatandaslarimiza trafikte dikkatli olmalari konusunda uyarilarda bulunmaya devam ediyoruz. Sürücü ve yolcularimizin bayramlarini kutlar, iyi yolculuklar dileriz” ifadeleri yer aldi.

Aydin genelinde trafik güvenliginin artirilmasina yönelik çalismalarin bayram süresince de araliksiz olarak devam edecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA