Baskan Ahmet Akin'a Susurluk Ve Karesi'de Coskulu Karsilama

Susurluk ve Karesi ilçelerinde mahalle ziyaretleri gerçeklestirerek vatandaslarin bayramini kutlayan Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Akin’i hemsehrileri bagrina basarak coskuyla karsiladi.

Baskan Ahmet Akin'a Susurluk Ve Karesi'de Coskulu Karsilama
Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Akin, Ramazan Bayrami’ni hemsehrileriyle kucaklasarak geçiriyor. Bayramin ilk gününde; Susurluk ilçesi Merkez ve Göbel Mahallesi ile Karesi ilçesi Tatlipinar, Ovacik ve Kabakdere kirsal mahallelerini ziyaret ederek hemsehrilerinin bayramlarini kutlayan Baskan Ahmet Akin, geride biraktigimiz yerel seçimlerde kendisine destek verip, Büyüksehir Belediye Baskani olmasina vesile olduklari için de ayrica tesekkür etti. Her gittigi mahallede; güleryüz, tatli dil, samimiyet ve coskuyla karsilanan Baskan Ahmet Akin’a, büyük-küçük her yastan vatandas ilgi gösterdi.

Balikesir’in bereketi artacak

Önümüzdeki 5 yil boyunca Balikesir’i; adaletli, liyakatli ve seffaf belediyecilik anlayisiyla yöneteceklerini ifade eden Baskan Ahmet Akin, "Güzel sehrimiz Balikesir’i, siz çaliskan ve kiymetli kardeslerimle hep birlikte yönetecegiz. Kirsal mahallelerimizin eksikliklerini giderecek ve her alanda gelisimlerini saglayacagiz. Balikesir, topragi bereketli bir sehir. Bizler de sizlerle el ele vererek bu bereketi artiracagiz. Kirsal mahallelerimiz yalniz ya da sahipsiz degil, söz verdigimiz hizmetleri en kisa süre içerisinde hayata geçirecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA