Aile Katliami Yapan Sahis Cenaze Namazi Kilinmadan Defnedildi

Sakarya’nin Hendek ilçesinde üvey annesi ve öz babasini silahla öldürdükten sonra kardesi tarafindan kesici alet ile öldürülen sahis, cenaze namazi kilinmadan defnedildi.

Aile Katliami Yapan Sahis Cenaze Namazi Kilinmadan Defnedildi
Olay, 9 Nisan Sali günü aksam 22.00 siralarinda Hendek ilçesi Akova Mahallesi’nde bulunan Hantek Konutlari’nda meydana geldi. Iddiaya göre, Çelik ailesi içinde mal varligi sebebiyle kavga çikti. Ikinci katta bulunan evde meydana gelen kavgada Mevlüt Çelik, silah ile üvey annesi Melek Çelik (37) ve babasi Vahdettin Çelik’i (66) öldürdü. Olayin ardindan evin bulundugu site içerisinde sokakta Mevlüt ve Selçuk Çelik isimli iki kardes arasinda yasanan kavga esnasinda Selçuk Çelik, agabeyi Mevlüt’ü kesici alet ile öldürdü. Bu esnada Mevlüt Çelik’in silahindan çikan kursun, Selçuk Çelik’i omzundan yaraladi. Hayatini kaybeden 3 kisi olay yerinde yapilan incelemelerin ardindan morga götürüldü. Kan donduran olayin, Mevlüt ve Selçuk kardeslerin ortak aldigi ‘araba’ yüzünden çiktigi iddia edildi.

Cenaze namazi kilinmadan defnedildi

Cinayete kurban giden Melek ve Vahdettin Çelik, dün Pamukova ilçesinde bulunan Haci Bayram Halil Camii’nde ikindi namazina müteakip kilinan cenaze namazlarinin ardindan son yolculuklarina ugurlanmisti. Üvey annesi ve öz babasini öldürdükten sonra omzundan silahla yaraladigi kardesi Selçuk Çelik tarafindan kesici alet ile öldürülen 49 yasindaki Mevlüt Çelik cenaze namazi kilinmadan Akyazi ilçesi Karaçalilik’ta bulunan mezarliga defnedildi.
Kaynak: İHA