Sakarya'da Aile Faciasi Açiklamasi Büyük Ogul Üvey Annesini Ve Öz Babasini, Küçük Kardes Ise Agabeyini Öldürdü

Sakarya’nin Hendek ilçesinde bayram öncesi aile içinde yasanan kavgada aci detaylar ortaya çikti. Mal varligi sebebiyle basladigi öne sürülen aile katliaminda; büyük ogul, üvey annesini ve öz babasini evde silahla, kardesi ise agabeyini sokak ortasinda kesici aletle öldürdü. 3 kisinin hayatini kaybettigi aileden ise geriye fotograflari kaldi.

Sakarya'da Aile Faciasi Açiklamasi Büyük Ogul Üvey Annesini Ve Öz Babasini, Küçük Kardes Ise Agabeyini Öldürdü
Olay, Hendek ilçesi Akova Mahallesi’nde bulunan Hantek Konutlari’nda meydana geldi. Iddiaya göre, aile içinde mal varligi sebebiyle kavga çikti. Konutlarin ikinci katinda bulunan ev içerisinde çikan kavgada Mevlüt Çelik, yaninda bulunan silah ile üvey annesi Melek Çelik’i ve öz babasi Vahdettin Çelik’i öldürdü. Durumu haber alarak olay yerine gelen Selçuk Çelik ise sokak ortasinda karsilastigi agabeyi Mevlüt Çelik ile kavga etmeye basladi.

Kavga esnasinda Selçuk Çelik, Mevlüt Çelik’i kesici aletle öldürdü. Bu esnada Mevlüt Çelik’in silahindan çikan kursun, Selçuk Çelik’i omzundan yaraladi. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Yapilan ilk müdahale sonrasinda Selçuk Çelik, hastaneye kaldirildi.

Olay yerinde yapilan incelemelerin ardindan Çelik ailesinin cansiz bedenleri hastane morguna sevk edildi. Durumu haber alarak bölgeye gelen ailenin yakinlari ise sinir krizi geçirdi. Öte yandan, hayatini kaybedenlerden geriye ise fotograflari kaldi. Hususa iliskin inceleme devam ediyor.
Kaynak: İHA