'Parish', ABD Ile Ayni Anda TV+'Ta Seyirciyle Bulustu

Dijital içerik platformu TV+, ‘Breaking Bad’ ve ‘Better Call Saul’ dizilerinin basarili oyuncusu Giancarlo Esposito’nun basrolünü üstlendigi yeni suç dramasi ‘Parish’i, ABD ile ayni anda Türk seyircisiyle bulusturdu.

'Parish', ABD Ile Ayni Anda TV+'Ta Seyirciyle Bulustu


Son yillarin en basarili dizilerinden ‘Breaking Bad’ ve ‘Better Call Saul’ hayranlarinin dört gözle bekledigi yeni suç dramasi ‘Parish’, ABD ile ayni anda TV+’ta seyirci karsisina çikti. Ilk bölümü 1 Nisan’da yayinlanan dizinin basrolünü, ‘Breaking Bad’ ve ‘Better Call Saul’ dizilerinde Gus Fring karakterini canlandiran Giancarlo Esposito üstleniyor.

Her hafta yeni bölüm heyecani

BBC’de yayinlanan ‘The Driver’ dizisinden uyarlanan ‘Parish’, Primetime Emmy Ödülleri’nde bes kez aday gösterilen Giancarlo Esposito’nun canlandirdigi taksi soförü Gray Parish etrafinda sekilleniyor. Alti bölümden olusan dizinin her bir bölümü 60 dakika sürüyor. ABD ile ayni anda her hafta yeni bir bölüm platformda yayinda olacak.

Suç dünyasi, iç çatismalar, hesaplasmalar

Firtinanin harap ettigi New Orleans’ta geçen bir kentsel suç gerilim filmi olan Parish’in konusu özetle söyle: Lüks araba servisi sahibi ve soförü Gracian ‘Gray’ Parish (Giancarlo Esposito), borca batmis, oglunu siddet yüzünden kaybetmenin yasini tutan ve hayatinda yeni bir amaç bulmaya çalisan bir sürücüdür. Onun bu yolculugu bizi, AT (Zachary Momoh) ile birlikte çalisarak vahsi ve nihilist bir suç hayatina sürükler. Görünüste dizi, çaresiz bir adamin suç hayatina geri dönmesini ve kendisini insan kaçakçiligi piyasasina ve oglunun katilinin izine karismis halde bulmasini anlatir. Ancak Parish, arka planda Gray’in iç çatismasini arastirir. Yetenekli, kurnaz, emekli bir hirsiz, kaçakçi ve aile babasi olmak için suç dolu hayatindan vazgeçmis biri. Dogru planla, dogru konumlanmis müttefiklerle ve yeterince kurnazlikla yenilenmis bir amaç duygusu, ailesinin sevgisi ve oglunun intikamini gerçeklestirerek her seye sahip olacagina inanir. Dizi boyunca Gray, amacini yasamanin ve ailesini yakin tutmanin tek yolunun maskesini gerçekten düsürmek oldugunu kesfeder, bu da sevdiklerinden uzak tuttugu gerçek benligini ortaya çikarmak ve kucaklamaktir.
Kaynak: İHA