Aras Ve Köksal Seçim Zaferini Kutladi

CHP Mugla Büyüksehir Belediye Baskan adayi Ahmet Aras, resmi olmayan sonuçlara göre Mugla’nin ikinci Büyüksehir Belediye Baskani seçildi. Ahmet Aras gibi Mentese ilçesinde de ilk kadin Belediye Baskani olarak Gonca Köksal seçim zaferini Mentese Kursunlu Meydaninda partililer ile birlikte kutladilar.

Aras Ve Köksal Seçim Zaferini Kutladi
Kutlama programinda konusan Mentese Belediye Baskan adayi Gonca Köksal, “Bizler bu yola çikarken bu hayali ben sizler ile birlikte kurdum. Sizin gücünüz ile sizin desteginiz ile Baskan adayi oldum ve yine sizin gücünüz ile sizin desteginiz ile bugün Mugla’mizin il kadin Belediye Baskani oldum” dedi.

Resmi olmayan sonuçlara göre Mugla Büyüksehir Belediye Baskani seçilen Ahmet Aras, “Bodrum’dan, Dalaman’imizdan, Köycegiz’imizden, Datça’mizdan, Fethiye’den, Kavaklidere’den, Marmaris’ten, Mentese’den, Milas’tan, Ortaca’dan, Seydikemer’den, Ula’dan, Yatagan’dan gelen ve bizleri ekranlari basinda takip eden heyecanimiza ortak olan Mugla’mizin güzel insanlari hepinizi sevgiyle saygiyla selamliyorum. Mugla Cumhuriyet Halk Partisi il örgütümüzün kiymetli neferleri, degerli çalisma arkadaslarim hepinizi sükranla ve sevgiyle kucakliyorum. Arkamizda 100 yillik güç, 100 yillik birikim, 100 yillik deneyim var. Yanimizda da umut, sevgi ve emek var. Önümüzde bagimsiz ve yagmasiz yarinlar var. Bu zafer hepimizindir, bu zafer tüm Mugla’mizin ortak çabasinin ve emeginin neticesidir” dedi.

Kaynak: İHA