Denizli OSB'de Kadinlara 'Kas Sistemiyle Isletmem Büyüyor' Konulu Egitim Verildi

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlügü, 8 Mart Dünya Kadinlar Günü kapsaminda ‘Kas Sistemiyle Isletmem Büyüyor’ konulu egitim gerçeklestirdi.

Denizli OSB'de Kadinlara 'Kas Sistemiyle Isletmem Büyüyor' Konulu Egitim Verildi


Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlügü (DOSB), 8 Mart Dünya Kadinlar Günü kapsaminda önemli bir organizasyona ev sahipligi yapti. Denizli OSB Konferans Salonu’nda düzenlenen ‘Kas Sistemiyle Isletmem Büyüyor’ konulu seminerde Egitmen Yelda Yolay, DOSTEK Koleji egitmenleri, ögrencileri ve sanayicilerle bulustu. Oldukça keyifli geçen ve katilimcilarin da aktif sekilde katildigi seminerde Yolay, bilgi ve deneyimlerini paylasirken kas sisteminde ve isletmelerin büyümesinde motivasyonun ve daha pek çok önemli basligin etkilerinden söz etti.

“Yakalarin renginin degil de performanslarin konusuldugu bir ülke”

Seminere dair bilgiler veren Egitmen Yelda Yolay, “8 Mart Dünya Kadinlar Günü’nde seminerde olmaktan çok mutluluk duyuyorum. Yakalarin renginin degil de performanslarin konusuldugu bir ülkede yasamak istedigim için çalisiyoruz. Bu anlamda adaleti savundugum için elimden geldigi kadar direnis içerisinde olacagiz. Bununla ilgili kendimizi gösterme seklimizi daha mutlu bir Türkiye’de mutlu bir toplumu insa edebilmek için egitmenligin de yani sira Yelda Yolay olarak bugün buradayim. Isletmenin büyümesi için aslinda çalisanin kendini daha da gelistirmis, daha mutlu ve motive olmasi gerekiyor. Bunun için de kurumda ortak dengelerin olusmasi gerekiyor. Isletme içerisinde genel bir denge ve ortak bir vizyon olusmasi gerekiyor. Ben de bugün bu vizyondan bahsedecegim. Bizlere bu firsati veren ve seminerimize ev sahipligi yapan Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlügü yönetimine ve katilimcilarimiza çok tesekkür ederim” dedi.



Seminerin sonunda DOSTEK Koleji Müdür Yardimcisi Emel Gönenmis, degerli sunumlarindan dolayi Yelda Yolay’a çiçek ve tesekkür plaketini takdim etti. Hatira fotografinin çekilmesinin ardindan etkinlik sona erdi.
Kaynak: İHA