Içisleri Bakani Yerlikaya Açiklamasi 'Yalova'da Zehir Tacirlerine Yönelik Düzenlenen Operasyonda 15 Süpheli Yakalandi'

Içisleri Bakani Ali Yerlikaya, Yalova’da es zamanli olarak düzenlenen “MAHZEN-6” operasyonlarinda elebasiligini zehir taciri Cüneyt Dizdaroglu’nun yaptigi organize suç örgütünün çökertildigini ve 15 süphelinin yakalandigini açikladi.

Bakan Yerlikaya X hesabindan yaptigi paylasimda Yalova’da es zamanli olarak düzenlenen “MAHZEN-6” operasyonlarinda elebasiligini zehir taciri Cüneyt Dizdaroglu’nun yaptigi organize suç örgütünün çökertildigini ve 15 süphelinin yakalandigini açikladi.

Yerlikaya paylasiminda “Yalova Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügünce yapilan çalismalar sonucu; Yalova ile Armutlu ilçesinde organize suç örgütü üyelerinin, Armutlu merkezli uyusturucu dagitimini yayginlastirarak, turizm sezonunda temin ettikleri uyusturuculari satmayi hedefledikleri tespit edildi” ifadelerine yer verdi. Yerlikaya paylasiminda operasyonlar sonucu örgüt üyelerine ait olan ruhsatsiz tabancalara, pompali tüfek ve av tüfeklerine, çok miktarda uyusturucu madde ile çok sayida fisek ve dolu kartusa el konuldugunu belirtti.

Kaynak: İHA