Baskan Çerçioglu'ndan Can Dostlara Yeni Rehabilitasyon Merkezi

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Büyüksehir Belediyesi tarafindan Aydin’a kazandirilan Evcil Hayvan Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin açilisini gerçeklestirdi. Aydin’daki her cana kiymet verdiklerinin altini çizen Çerçioglu, 28 dönüm alan üzerine kurulu rehabilitasyon merkezinin Aydin’a hayirli olmasini diledi.

Baskan Çerçioglu'ndan Can Dostlara Yeni Rehabilitasyon Merkezi
Açilista Çerçioglu’na Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydin Milletvekili Evrim Karakoz, CHP Aydin Il Baskani Hikmet Saatçi, CHP Efeler Belediye baskan adayi Anil Yetiskin ve Aydin Hayvan Haklari Egitim Hareketi Dernegi Baskani Jale Koç eslik etti.

Aydin’daki can dostlara tam donanimli bir bakim ve rehabilitasyon merkezi kazandirdiklarini ifade eden Çerçioglu, “Can dostlarimizin her türlü ihtiyacini düsündügümüz merkezimizde dört adet kedi bakim ünitesinin yani sira 88 adet köpek padogu yer aliyor. Merkezimizde at ve büyükbas hayvanlar için gezinti alani, köpek gezinti alani, yavrulu anne bölümü de bulunuyor. Ayrica merkezde hasta ve engelli hayvan bakim tedavi üniteleri, yogun bakim bölümü, karantina bölümü, ilk gelen müsahede alanina da yer verdik. Can dostlarimiza Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin güleryüzlü veteriner hekimleri ve uzman personeliyle hizmet verecegiz. Merkezimizdeki tedavi alanlariyla padoklarda klimalara ve isiticilara kadar her seyi düsündük” seklinde konustu.

Açilista bir konusma yapan Jale Koç ise, “Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na bu rehabilitasyon merkezini Aydin’a kazandirdigi için çok tesekkür ediyoruz. Her zamanki gibi söz verdi ve sözünde durdu. Nefes alan her cana sahip çikan bir baskana sahibiz, bundan sonra da böyle olacak” dedi.

Kaynak: İHA