Tirla Çarpisan Otomobilde 3'Ü Polis Memuru 4 Kisi Yaralandi

Afyonkarahisar’da dönüs yapmak isteyen tir ile otomobilin çarpistigi kazada 4 kisi yaralanirken yaralilardan 3’nün polis memuru oldugu ögrenildi.

Tirla Çarpisan Otomobilde 3'Ü Polis Memuru 4 Kisi Yaralandi
Olay, Sandikli ilçesi Gökçealan köyü yakinlarinda sabaha karsi meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, A.B. (24) idaresindeki 35 BAY 043 plakali tir, Gökçealan Köyü Kavsaginda ‘U’ dönüsü yapmak istedigi esnada, Sandikli Ilçe Emniyet Müdürlügünde görevli polis memuru B.Ç.’nin (29) kullandigi 03 LE 100 plakali otomobil ile çarpisti. Kazada her iki araç sürücüsü ile otomobilde bulunan ve polis olduklari ögrenilen K.A. (31) ve K.T. (30), yaralandi. Otomobil içerisinde sikisan yaralilar olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yardimi ile yaklasik 20 dakika süren ugras sonrasi bulunduklari yerden çikarildi. Yaralilar ardindan 112 Acil servis ambulanslari ile Sandikli Devlet Hastanesine kaldirildi.

Kaza sonrasi bölgeye çok sayida polis ve jandarma ekibi sevk edilirken kazada tirin yolu kapatmasi sonucu Afyonkarahisar-Antalya karayolunun tek yönü yaklasik yarim saat trafige kapali kaldi.
Kaynak: İHA