Kirsehir Belediyesinde Güvenlik Görevlisi Mesaide Görüntülü Çiplak Sohbet Yapti

KIRSEHIR – Kirsehir’de belediye güvenlik görevlisi mesai saati içerisinde üniformasiyla görüntülü seks yapti. Disiplin suçu isledigi tespit edilen güvenlik görevlisi H.I.’nin isine son verildi.

Taciz ve istismar suçlariyla konusulan belediyede bir yilda 5. cinsel vaka meydana geldi. Ahi Polis Merkezi ve Cumhuriyet Bassavciligina hakkinda suç duyurusunda bulunulan güvenlik görevlisi için; ‘Suçlarin Örtbas edilmemesi’ istenildi. Olay belediyeye ait kamu biriminde meydana geldi. Güvenlik görevlisi olarak çalisan H.I., is yerinde sosyal medya üzerinden çiplak olarak sohbet etti. Olayin ortaya çikmasinin ardindan belediye görevlilerince birim amirlerine sikayet edilen H.I. hakkinda islem baslatildi. Yapilan disiplin incelemesi sonrasi ise H.I.’nin isine son verildi.



Hasan, Seyma cinayeti dahil 5 cinsel vaka yasandi

Kirsehir Belediyesi’nde 2022 yilinda Hasan ve Seyma adli gençlerin belediyede çalisan güvenlik görevlileri tarafindan taciz edildikten sonra öldürülmesinin ardindan yasanan süreçte bir belediye çalisanin çocuga cinsel organinin fotografini atmasi, temizlik görevlisinin cami tuvaletinde Afgan bir çocugu taciz etmesi ve Hayir Evi eski Müdürü S.Ç.’nin de is yerinin tuvaletinde yaptigi görüntülü seks akillara durgunluk verdi.

Yasanan olaylarla ilgili ise adli süreçler devam ediyor.
Kaynak: İHA