Kagithane'de Hareketli Dakikalar Kamerada Açiklamasi Polisten Kaçtilar, 80 Suç Kaydi, Silahlar Ve Uyusturucu Çikti

Kagithane’de “dur” ihtarina uymayan otomobildeki 1’i kadin 3 süpheli ile polis ekipleri arasinda kovalamaca yasandi. Kaçan sahislar dakikalar süren kovalamaca sonucu uyari atesi de atan polis tarafindan kiskivrak yakalandi. 3 süphelinin yaklasik 80 adet suç kaydi oldugu, birinin ise aranmasi oldugu ortaya çikti. Araçlarindan ise 3 silah ve uyusturucu çikan sahislar gözaltina alindi. Hareketli anlar kameralara yansidi.

Kagithane'de Hareketli Dakikalar Kamerada Açiklamasi Polisten Kaçtilar, 80 Suç Kaydi, Silahlar Ve Uyusturucu Çikti
Olay, saat 00.00 siralarinda Kagithane Hamidiye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre polis ekipleri devriye gezdigi esnada süphe üzerine bir otomobili durdurmak istedi. Polisin “dur” ihtarinda bulundugu otomobildeki sahislar, uyarilari dikkate almayip kaçmaya basladi.

Bunun üzerine polis ekipleri ile sahislar arasinda kovalamaca basladi.

Kovalamaca polis ekiplerinin uyari ates açtigi olayda, Merkez Mahallesi’nde baslayan ve dakikalarca süren kovalamaca Hamidiye Mahallesi’nde son buldu. Polis ekipleri tarafindan önleri kesilerek yakalanan süpheliler etkisiz hale getirildi.

Yasananlar ise kameralara yansidi.

Sahislarin 80’e yakin kaydi, araçtan ise 3 silah çikti

Kelepçelenen süpheliler ardindan polis otosuna bindirildi. Saglik kontrolünden geçirilen sahislar daha sonra hastaneye götürüldü. Öte yandan yakalanan süphelilerin yaklasik 80 adet suç kaydi oldugu, birinin ise aranmasinin oldugu ögrenildi. Araçta yapilan aramada ise 3 adet tabanca ve bir miktar uyusturucu madde ele geçirildi. Aramalarin artindan araç çekici yardimiyla emniyet otoparkina götürüldü.
Kaynak: İHA