Yasli Kadinin 40 Yillik Yol Hayali Gerçeklesti

Giresun’un Eynesil ilçesine bagli Ishakli Köyü’nde 40 yillik yol hayali gerçege dönüstü. Ishakli köyünde yasayan ve 40 yildir evinin kapisina yol gelecek diye umut eden Hanife Kuru yol hayaline kavusmanin mutlulugunu yasadi.

Yasli Kadinin 40 Yillik Yol Hayali Gerçeklesti
Giresun Il Özel Idaresi tarafindan Ishakli köyü Bodurlu mahallesinde yapilan yol çalismasiyla ilgili verilen bilgi veren Il Genel Meclis üyesi Fatih Cansiz, “Daha önce projelendirilmesine ragmen ülkemizde 11 ili etkileyen deprem dolayisiyla gecikmeye ugrayan yol nihayet bitirildi. Yaklasik 400 metrelik yol çalismasiyla 40 yillik ulasim çilesi de sona ermistir. Özellikle arazilerinden yol çalismasina izin veren yer sahiplerine ve çalismalari takip eden muhtarimiza tesekkür ediyoruz” dedi.

Köyünde birçok yere araçla ulasilirken kendisinin de 40 yildir kapisina yol gelmesini bekledigini anlatan Hanife Kuru ise “Hayallerimize kavustuk. Bu yola vesile olan kaymakamlarimiza çok tesekkür ediyorum. Yasliyim ve yürümekte çok zorlaniyorum. Insallah evimin kapisindan araca binip gidecegim yere bu günden sonra gider gelirim" dedi.

Kaynak: İHA