Cumhur Ittifaki Marmaris Belediye Baskan Adayi Yazici, Projelerini 9 Mart'ta Açiklayacak

Mugla’nin Marmaris ilçesi Cumhur Ittifaki Marmaris Belediye Baskan Adayi Serkan Yazici, seçimler öncesi vatandaslar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Marmaris’in gelecegi için hazirladiklari projelerini 9 Mart’ta açiklayacagini belirten Yazici ‘Çok çalisacagim bunu sizlerde göreceksiniz ‘ dedi.

Cumhur Ittifaki Marmaris Belediye Baskan Adayi Yazici, Projelerini 9 Mart'ta Açiklayacak
31 Mart Mahalli ve Yerel seçimler öncesi ilçe genelinde her gün ziyaretlerine devam eden Baskan Adayi Serkan Yazici bu sabah Marmaris Yalancibogaz’da bulunan Yat Marina’da tekne bakim onarim emekçileri, yat kaptanlari ve marinanin yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, sorunlarin farkinda oldugunu ve çözümlerini de hazirladigini belirtti.

Yazici, tekne bakim çalismasi yapan isçiler ile beraber sohbet etti öglen yemegi yedi.

Marmaris Yat Limani’nda vatandaslar ve esnaf ile de bir araya gelen Yazici Yat Limani’nin yenileme islemlerine de deginen Yazici ‘Bana yetki verildigi takdirde Marmaris’e yakismayan hiçbir görüntü göremeyeceksiniz. Muhtesem güzelliklere sahip olan kentimizde 12 ay misafirlerimizi agirlayacagiz ’’ diyerek çok çalisacagini vurguladi.

Yazici, ziyaret programlari dahilinde Içmeler Mahallesi’ndeki Dostlar kahvesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Serkan Yazici ‘Her mahalle için ayri bir basari hikayesi yazacagiz. Çok çalisacagim bunu sizlerde göreceksiniz birlikte basaracagiz . Içmeler denizi yeniden eski günlerdeki tertemiz olacak, gemiler geldi arastirmalara basladilar, sezon içinde ve bitiminde temizlikler yapilacak‘’ diyerek vatandaslardan gelen talepleri dinledi sorulari cevapladi.
Kaynak: İHA