Trafik Kazasinda Yaralanan Mustafa Destici Taburcu Edildi

Seçim çalismalari için geldigi Tokat’ta trafik kazasi geçiren Büyük Birlik Partisi Genel Baskani Mustafa Destici, hastaneden taburcu edildi. Saglik durumuna iliskin açiklama yapan Destici, “Ayagimda çatlaga bagli ödem var. Seçim süreci boyunca 3 hafta dizlik kullanacagim” dedi.

Trafik Kazasinda Yaralanan Mustafa Destici Taburcu Edildi


Seçim çalismalari kapsaminda Tokat’in Resadiye ilçesine giderken trafik kazasi geçiren Büyük Birlik Partisi Genel Baskani Mustafa Destici ve beraberindeki 3 kisi yaralandi. Tokat Devlet Hastanesi’nde yapilan tedavinin ardindan BBP Lideri Mustafa Destici bugün taburcu edildi.

“Istinat duvarina çarparak durabildik”

Hastane önünde gazetecilere açiklama yapan Büyük Birlik Partisi Genel Baskani Mustafa Destici, “Öncellikle yüce Allah’a hamd ediyoruz. Büyük bir kazadan cenabi Allah’in lütfuyla kurtulmus olduk. Dün sabah Sivas’ta ki toplantimizdan sonra Tokat Resadiye de ki programimiz için yola çikmistik. Niksar’i geçtikten sonra tabi yagista vardi. Fakat bizden önce ayni yol üzerinde 3-5 kaza daha olmus. O kazalardan akan mazot ve yag birikintilerinin neden oldugunu söylediler. Ben arka tarafta oturdugum için gördüm bir anda arabamiz saga dogru kontrolden çikti. Savrulduktan sonra kanala düstük. Tekrar kanaldan çiktik, bir iki yatip kalktiktan sonra istinat duvarina çarparak durabildik. Soförümüz, özel kalem müdürümüz, koruma amirimiz ile birlikte Tokat Il Baskanimiz ve Genel Baskan Yardimcimiz vardi. Bizim tarafta oldugumuz 3 kisi kazadan etkilendi. Soförümüz, il baskanimiz ve birde ben tabi hemen Resadiye Devlet Hastanesine gittik. Doktorlarimiz ilgi gösterdiler. Sonra buraya sevk olduk. Tedavi sürecimiz tamamlandi. Dün müsahide altinda kalmam gerekiyordu. Çünkü kafa bölgesinde bir takim çizikler olusmustu. Yine ayak diz kapagimin orda bir çatlak meydana gelmisti. Tedavileri oldu ama birkaç gün dinlenmemizi tavsiye ettiler. Saglik çalisanlarina tesekkür ediyorum. Allah bir daha böyle bir kaza yasatmasin” dedi.



“Partiler kis aylarindaki seçim sürecinde zorlaniyor”

Yerel seçimlere iliskin çarpici açiklama yapan Destici; “Bu hava sartlarinda yerel seçimlerin yapilmamasi gerekir. Yerel seçimler mümkünde Mayis ayi sonu gibi Haziran ayi basi gibi ya da sonbaharin basi gibi yapilmasinin daha uygun olacagini düsünüyorum. Yapmis oldugumuz kazaya istinaden söylemiyorum. Gerçekten hem seçim çalismalarinda seçime katilan bütün partilerimiz adaylarimiz büyük zorluklar çekiyor. Kis sartlari da buna eklenince daha zor bir hale geliyor. Tabi kazalarda kaçinilmaz bir son olarak karsimiza çikiyor. Ayagimda çatlaga bagli bir ödem var su anda ilaç tedavisi aliyorum. 3 hafta seçim boyunca dizlik kullanacagim” diye konustu.



Açiklamanin ardindan Destici tedavisinde ilgilenen hastane personeline ve il protokolüne tesekkür ederek evinde istirahat etmek üzere Ankara’ya kara yolu ile hareket etti.
Kaynak: İHA