CHP Genel Baskani Özel, Kirklareli Bagimsiz Adayi Türker'in Iddialarini Cevapladi

CHP Genel Baskani Özgür Özel, Kaynarca Belediye Baskani ve Kirklareli Bagimsiz Belediye Baskan Adayi Serdar Türker’in iddialarini cevapladi.

CHP Genel Baskani Özel, Kirklareli Bagimsiz Adayi Türker'in Iddialarini Cevapladi
Kirklareli Cumhuriyet Meydani’nda düzenlenen mitingde halka seslenen CHP Genel Baskani Özel, eski CHP’li Kaynarca Belediye Baskani ve Kirklareli Bagimsiz Belediye Baskan Adayi Serdar Türker’in iddialarini cevapladi. Özel, 6 oklu rozetin gücünden istifade eden Türker’in koltuga parti sayesinde oturdugunu söyleyerek, “Ön seçime baska aday adaylarimiz da girdi. Yaristilar, kim kazansa bugün bu otobüsün üstünde hep birlikte onun yaninda olacaktik. Iki dönem milletvekilligi yapmis, iki dönem belediye baskanligi yapmis birisi ön seçime cesaret edip oradan birinci çikip gelmis ama ön seçimi kaybedenlerden birisi, düne kadar 6 oklu rozetin gücünden istifade eden birisi, koltuga parti sayesinde oturmus birisi, simdi partisini birakmis gitmis, karsimiza aday olmus. Bizi kaybettirecek ki, baska birileri kazansin. Bir de biz buraya gelmeden önce yandas televizyonlara kosturmus, gazetelere çikmis, partinin ona yaptigi çagriyi sanki baska bir seymis gibi anlatiyor. Ben partinin genel baskaniyim, vefaya önem veririm, bir haksizlik olmasin diye gayret ederim" dedi.



"Evet kendisini aradim"

Serdar Türker’i aradigini söyleyen Özel, "Evet kendisini aradim, ’Yakismaz’ dedim, ’Partiye seçim kaybettirmeyi Kirklareli affetmez’ dedim. ’Zaten bunu basaramazsin ama tarihe kara bir leke olarak geçmek dogru degil’ dedim. ’Gel sen bu isten vazgeç omuz omuza, el ele yürüyelim’ dedim. Genel baskanin görevi bu, kirgin olmasin, küskün olmasin efendim. Bana onu teklif ettiler, bunu teklif ettiler, o kismi tamamen hiç görmedigim, duymadigim bir sey. Ama kendisine görev teklif edilirse de bu kamu görevidir. Ama böyle bir seyi televizyonlara çikarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne kaybettirmeye çalismayi affetmiyorum, affetmeyecegim” dedi.

Kaynak: İHA