Tanju Özcan Açiklamasi 'Bundan Sonra Bolu'dan Türkiye'de Söz Sahibi Insanlar Çikacak'

Resmi olmayan sonuçlara göre Bolu’da yeniden Belediye Baskani seçilen Tanju Özcan, Bolululara tesekkür konusmasi yapti. Özcan, “Bundan sonra Bolu’dan Türkiye’de söz sahibi insanlar çikacak. Ben size bunun sözünü veriyorum. Geçen dönem Bolu’yu tüm Türkiye konusuyordu, artik Bolu’yu tüm dünya taniyacak” dedi.

Tanju Özcan Açiklamasi 'Bundan Sonra Bolu'dan Türkiye'de Söz Sahibi Insanlar Çikacak'
Bolu’da, resmi olmayan seçim sonuçlarina göre, Cumhuriyet Halk Partili Tanju Özcan, yeniden belediye baskani seçildi. Özcan’in seçimi kazandigini garantilemesiyle birlikte binlerce vatandas ellerinde Türk bayraklariyla Bolu Belediyesi’nin de oldugu Demokrasi Meydani’na akin etti. Havai fiseklerin patlatildigi sevinç gösterilerinde Tanju Özcan, seçimi açik ara farkla kazandigini ifade etti.



“Hepinize çok tesekkür ediyorum”

Ceketini çikarip kollarini sivayarak kalabaliga seslenen Tanju Özcan, "Allah sizlerden razi olsun. Neden Bolu’dan bakanlar, cumhurbaskani çikmasin? Bizim ne eksigimiz var. Artik biz küçük sehir kompleksini yirtip bir kenara atiyoruz. Bundan sonra Bolu’dan Türkiye’de söz sahibi insanlar çikacak. Ben size bunun sözünü veriyorum. Geçen dönem Bolu’yu tüm Türkiye konusuyordu, artik Bolu’yu tüm dünya taniyacak. Tipki geçen dönem oldugu gibi ben sözümü esirgemeden, inanmadigim seylere karsi dimdik durarak yoluma devam edecegim. Arkamda misiniz Bolu? Hepinize çok tesekkür ediyorum” dedi.

Tanju Özcan’in konusmasinin ardindan Demokrasi Meydani’nda binlerce Bolulu oyun havasi oynayarak Özcan’in zaferini kutladi.
Kaynak: İHA