Tanju Özcan Projelerini Tanitti

Bolu Belediye Baskani ve CHP’nin Belediye Baskan Adayi Tanju Özcan, bugün gerçeklestirdigi proje tanitim toplantisinda emekliler için iki müjde verdi.

Tanju Özcan Projelerini Tanitti
Bolu Belediye Baskani ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Baskan Adayi Tanju Özcan, 31 Mart’ta gerçeklesecek mahalli idareler seçimleri öncesinde yeni dönemde hayata geçirmek istedigi projelerini anlatti. Proje tanitiminda 3 bin kisilik spor salonunu Bolulu vatandaslar doldurdu. Proje tanitim prograümina CHP Bolu Milletvekili Türker Ates, CHP Bolu Il Baskani Tahsin Mert Karagöz, CHP ilçe belediye baskan adaylari ile il ve ilçe yöneticileri katildi.

Il Genel Meclisi ve Belediye Meclisi aday üyeleri de yer aldi.

Emeklilere müjde

Emeklilere seslenen Özcan, sartlari tutan emeklilere ayda 2 bin liraya kadar destek ve su parasinda yüzde 50 indirim vaadinde bulundu. Özcan, “Emekli gerçekten zor durumda. Yataga aç giriyor emekli. Biz buna duyarsiz kalamayiz. Iki müjdeyi iyi dinleyin. Sartlari tutan emeklilere ayda 2 bin liraya kadar gelir destegi verecegiz belediye olarak. Yine ayni sekilde su parasini da yüzde 50 indirimli alacagiz. Bunun sözünü burada veriyorum” dedi.

Tanju Özcan, kent mobilyalari üretim tesisi, Atatürk Kültür Merkezi, Bolu fuar alani, Ankara’ya Bolu konuk evi, ekolojik köy, spor kompleksi, Borazanlar Deresi, 100. Yil Cumhuriyet Parki, karavan parki, terminal çevresinde eglen-dinlen alani, D-100’e kavsaklar, otobandan 3’üncü çikis, bilim merkezi, gündüz bakim evi ve kres, gençlik merkezi, kapali spor salonu, Bolu Gastronomi Adasi, Atatürk Lisesi ve çevre düzenlemesi, Katircilar Hani restorasyonu basliklariyla yeni dönemde yapacagi projeleri açikladi.

Baskan Özcan’in sunumunun ardindan CHP ilçe belediye baskan adaylari, Il Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adaylari tanitildi.
Kaynak: İHA