CHP'li Coskun'dan Rakip Adaya Kaldirim Elestirisi

DENIZLI – CHP Pamukkale Ilçe Baskani Ugur Coskun, AK Parti Pamukkale Belediye Baskan Adayinin yeni açacagi seçim koordinasyon merkezinin önünde yaptigi çalismalarda vatandasin geçtigi kaldirimin kapatmasini elestirdi.

CHP'li Coskun'dan Rakip Adaya Kaldirim Elestirisi


CHP Pamukkale Ilçe Baskani Ugur Coskun, AK Parti’nin Pamukkale Belediye Baskan Adayi Halil Pekdemir’in seçim koordinasyon merkezi önünde yaptirdigi çalisma ile vatandasin kaldirimi kullanma hakkini engellendigini iddia etti.

Baskan Coskun, yaptigi açiklamada; “Vatandaslarin yok sayildigi bir anlayisi anlamak mümkün degil. Vatandasin yürüdügü kaldirimi kapatarak, seçim koordinasyon merkezini hazirliyor. Bu anlayistan Pamukkale’ye hizmet falan gelmedi bundan sonra da gelmez. Pamukkale’de kisilerin degismesi yetmez çünkü geçen iki dönemde isimler degisse de Pamukkale daha kötü hale geldi. Bitirilemeyen ‘müteahhit’ projeleri ile rant odaklarini degil; çalisan kadin emekçilerimizin çocuklari için kresler, halk ekmek, halk süt gibi insani önceleyen, emekliye vefa gösteren ve destek veren bir anlayisla Pamukkale’yi Pamukkalelilerle yönetecegiz. Seçim koordinasyon merkezi için kaldirimi kapatan bu zihniyete Pamukkale halki izin vermeyecek ve Pamukkale bir 5 yil daha hizmetsiz kalmayacak. Kimse merak etmesin. Cumhuriyet Halk Partisi buna izin vermeyecek. Ali Riza Ertemur buna izin vermeyecek. Önce Pamukkale, önce Pamukkaleli bizim hizmet anlayisimizda olacak” dedi.

Kaynak: İHA