Bursa'da Zincirleme Kaza Açiklamasi 1 Ölü, 1 Agir Yarali

Bursa’nin Inegöl ilçesinde 2 otomobil ve motosikletin karistigi zincirleme kazada 1 kisi hayatini kaybederken, 1 kisi de agir yaralandi.

Bursa'da Zincirleme Kaza Açiklamasi 1 Ölü, 1 Agir Yarali
Kaza saat 23.00 siralarinda Kemalpasa mahallesi Ahmet Türkel Çevreyolu üzerinde meydana geldi. Çevre yolu üzerinde seyir halinde olan sürücü Burak A.(35) yönetimindeki 16 KIZ 50 plakali otomobil, karsi yönden gelerek kontrolsüz kavsaktan dönüs yapmakta olan sürücü Izzet Yigit C. (25) yönetimindeki 16 PA 976 plakali otomobil ile çarpisti. Çarpismanin etkisiyle savrulan 16 KIZ 50 plakali otomobil, ayni yöne seyreden sürücü Abdullah D. (50) yönetimindeki 16 AAT 118 plakali motosiklete çarpti. Çarpmanin etkisiyle devrilerek sürüklenen motosikletteki sürücü ile arkasindaki arkadasi Önder Palabiyik (50) agir yaralandi.

Yaralilar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Inegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürülerek tedavi altina alindi. Önder Palabiyik Acil Servis’te yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. 2 otomobilin sürücüsü de ifadeleri alinmak üzere karakola götürüldü.

Polis olayla ilgili sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA