Turkcell'e 'Türkiye'nin En Iyi Is Yeri' Ödülü

Odagina her zaman insani koyan Turkcell, en genis katilimli is yeri arastirmalarindan Kincentric Best Employers 2024 programinda bir kez daha ‘Türkiye’nin En Iyi Is Yeri’ seçildi. Operatör bu ödüle ‘çalisan bagliligi’, ‘çeviklik’, ‘bagli kilan liderlik’ ve ‘yetenek’ alanlarindaki yüksek performansiyla layik görüldü.

Turkcell'e 'Türkiye'nin En Iyi Is Yeri' Ödülü


Turkcell, insan odakli kurum kültürünün basarisini global ölçekteki çalismalarla tescillemeyi sürdürüyor. Insan kaynaklari ve yönetim danismanligi alaninda dünyanin önde gelen sirketlerinden Kincentric’in uyguladigi Best Employers programinda daha önce de ödüllendirilen operatör, bir kez daha ‘Türkiye’nin En Iyi Is Yeri’ seçildi. Dünya genelinde 78 farkli ülkede 20 yili askin süredir, Türkiye’de ise 2006 yilindan bu yana uygulanan program kapsaminda sirketler, ‘çalisan bagliligi’, ‘çeviklik’, ‘bagli kilan liderlik’ ve ‘yetenek’ kriterlerine göre degerlendiriliyor.

“Çalisanlarimizi hayatin her alaninda destekliyoruz”

Turkcell Insan ve Is Destekten Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Erkan Durdu, alaninda en genis katilimli programlardan biri olan Kincentric Best Employers programinda bir kez daha ‘Türkiye’nin En Iyi Is Yeri’ seçilmekten gurur duyduklarini belirterek, sunlari söyledi:

“Global ölçekte yapilan bu çalisma, çalisanlarimizin Turkcell kurum kültüründen duydugu memnuniyeti ortaya koymasi açisindan çok degerli. Ülkemizde esnek çalismayi ilk uygulayan sirketlerden biri olarak, çalisanlarimizi hayatin her alaninda desteklemeyi sorumlulugumuz olarak görüyoruz. Ise alim süreçlerinden baslayarak çalisanlarimiza en iyi deneyimi yasatmak istiyoruz. Takim ruhu ve motivasyon bizim için çok önemli. Güçlü altyapimiz ve yüksek teknoloji yeteneklerimizle sektörde fark olusturan pek çok uygulamayi hayata geçiriyor ve çalisan memnuniyetinde çitayi her zaman daha yüksege koyuyoruz. Bu vesileyle Turkcell’e gönülden bagli tüm çalisma arkadaslarima bir kez daha tesekkürlerimi sunuyorum. Nitelikli insan kaynagimizla, Türkiye Yüzyilini Dijitalin Yüzyili yapma yolculugumuza devam edecegiz.”
Kaynak: İHA