Otomobilini Park Edip Dilenmeye Gitti

Adana’dan Bolu’ya dilenmek için gelen ve yasli gibi görünmek için kiyafetlerini degistiren 40 yasindaki dilenci, zabita ekipleri tarafindan suçüstü yakalandi. Otomobilini park edip, anahtari da lastigin üzerine koyan dilencinin 2 saat içinde bin 595 TL topladigi ortaya çikti.

Otomobilini Park Edip Dilenmeye Gitti
Edinilen bilgiye göre, Bolu Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, Cumali A. isimli sahsin da arasinda oldugu sebekenin, Adana’dan Bolu’ya dilenmek için geldigini tespit etti. Sakat gibi davranan ve yasli imaji vermek için kiyafetlerini degistiren Cumali A., insanlarin manevi duygularini istismar ettigi sirada zabita ekipleri tarafindan suçüstü yakalandi. Zabita Müdürlügüne getirilen dilencinin üzerinden 1595 TL para çikti. Yasli gibi davranarak insanlari kandiran Cumali A’nin aslinda 40 yasinda oldugu, bu parayi da sadece 2 saatte topladigi ortaya çikti. Dilenciye 5326 Sayili Kabahatler Kanununun 33. Maddesi geregince 977 TL idari para cezasi kesildi.

Öte yandan, Cumali A’nin, 01 CNC 19 plakali otomobilini Atatürk Stadyumu yanina park ettigi, gayet rahat ve saglikli sekilde hareket ettigi görüntüler ortaya çikti. Görüntülerde, Cumali A’nin araci park ettikten sonra anahtari diger sebeke üyelerinin alabilmesi için teker bölümüne sakladigi, ardindan da pazaryerine dogru ilerledigi görüldü.

Zabita ekipleri, araci kaldirima park ettigi için de sahsa ceza kesti.
Kaynak: İHA