Kafe Içindeki Silahli Çatisma Taraflari Adliyeye Sevk Edildi

Antalya’da bir kafenin iki ortagi arasindaki 2 milyon 750 bin TL’lik alacak verecek meselesinde çikan anlasmazlikta çikan, silah, biçak sopali kavganin taraflari toplam 25 kisi emniyetteki sorgularinin ardindan adliyeye sevk edildi. Durumu agir olan 4 kisinin hastanede devam edilirken, süphelilerden birinin tekerlekli sandalye ile götürülmesi dikkat çekti.

Kafe Içindeki Silahli Çatisma Taraflari Adliyeye Sevk Edildi
Olay, geçtigimiz Çarsamba günü Kepez ilçesi Yeni Mahalle Karatay Caddesi üzerindeki bir kafede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kafenin iki ortagi arasinda 2 milyon 750 bin TL’lik alacak verecek meselesi yüzünden anlasmazlik çikti. Agiz kavgasi ile baslayan tartisma kisa sürede büyüdü ve siddete dönüstü. Taraflar birbirine, biçak, sopa, tabanca ve pompali tüfekler saldirdi. 112 Acil Çagri Merkezi’ne yapilan ihbarla olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Yaralilar ambulanslarla hastaneye kaldirildi, süpheliler ise tek tek yakalandi. Isletmenin içi ve çevresi savas alanina dönerken, polis taraflari güçlükle sakinlestirdi. Olay yerinde 6 tabanca, 1 pompali, 6 biçak, çok sayida sopa ve 63 adet fisek ele geçirildi. 19 kisinin vücudunun çesitli yerlerinden yaralandigi belirlendi. Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, iki taraftan yaralilar dahil 29 süpheliyi gözaltina aldi. Il Emniyet Müdürlügü’ndeki ifadelerinin ardindan saglik kontrolünden geçirilen, 25 süpheli adliyeye sevk edildi. Durumu agir olan 4 süphelinin ise hastanede tedavilerinin devam ettigi bildirildi.

Adliyeye sevk edilen süphelilerinden birinin tekerlekli sandalyede olmasi ise dikkat çekti.

Olay ani ise çok sayida vatandasin cep telefonu ve güvenlik kamerasina yansidi. Silahlarin konustugu görüntülerde taraflar arasindaki silahli çatisma, birbirlerine sopa ile vurmalari, sandalye firlatmalari polisin olayi ayirma çabasi yer aldi.
Kaynak: İHA