Exalibur E650 Ve E750 Oyun Bilgisayarlari Binlerce Konfigürasyon Seçenegi Sunuyor

Türkiye’nin teknoloji markasi Casper, oyun tutkunlarina özel Excalibur dizüstü bilgisayar modellerini üretti. Yüksek gereksinim gerektiren oyun ve uygulamalara yalnizca pahali bilgisayarlarla ulasilabilecegi algisini yikan Excalibur, bu kez son teknolojilerle desteklenen Excalibur E650 ve Excalibur E750 masaüstü modelleriyle gücü, verimliligi ve performansi erisilebilir fiyatlarla sunmaya devam ediyor.

Exalibur E650 Ve E750 Oyun Bilgisayarlari Binlerce Konfigürasyon Seçenegi Sunuyor
Gelisen teknoloji ile ortaya çikan yapay zekanin günlük hayatta kullanilan elektronik cihazlara entegre olmasiyla oyun dünyasinin gelecegi tamamen yeni bir dönüsüm içerisine girdi. Daha güçlü islemciler, daha yüksek çözünürlüklü grafik kartlari ve hizli depolama birimleri, oyun deneyimini her geçen gün daha etkileyici hale getiriyor. Özgürlügüne düskün oyuncular için oyun dünyasinin dinamiklerini degistiren Excalibur, basarisini kanitlayan gaming dizüstü bilgisayarlarinin yani sira ürettigi masaüstü modelleriyle son teknolojiyi erisilebilir fiyatlarla sunmaya devam ediyor. Casper’in güvencesi, Intel ve NVIDIA’nin essiz gücüyle tamamen oyuncularin beklentilerine göre sekillenen Excalibur E650 ve Excalibur E750, masaüstü bilgisayar dünyasina yepyeni bir soluk getiriyor.

Her bütçeye uygun binlerce konfigürasyon seçenegi

Tercihlerine uygun bir masaüstü bilgisayar olusturmak ise genellikle mümkün olmuyorken profesyonel olmayan yollarla tasarlanan ya da toparlanan bilgisayarlar da oyunculari tatmin edemiyor, yari yolda birakabiliyor. Casper’in oyuncularin tercihlerine göre ürettigi anakart, kasa, güç kaynaklari ve sogutma sistemleri isi ve performans testlerinden geçerek güvenle kullanicilarla bulusuyor. Dünyanin en büyük üreticileriyle is birligi yapan Casper, en üst kalite ürünlerin uyumlu sekilde çalisabilmesi için kisiye özel üretimin performans ve isi testleri gerçeklestirerek yapildigi profesyonel ortamda üretiliyor. Binlerce çesit arasindan konfigürasyonu oyuncular tarafindan yapilabilen E650 ve E750, Intel’in en güçlü ve en yeni islemcileriyle üstün performansi, NVIDIA’nin en güncel ekran kartlariyla da üst düzey grafik gücünü oyunculara sunuyor. Üstelik kullanicilar, bu iki üstün performansi istedigi çesit anakart, HDD, SSD veya RAM seçenekleri ile konfigüre edebiliyor. Ayni zamanda internet sayfasi üzerinden 11.00’a kadar verilen siparislerin hepsi ayni gün içerisinde kargoya sevk ediliyor. Yapilan konfigürasyon her ne olursa olsun, alinan her bir Excalibur masaüstü bilgisayarin yaninda Excalibur RGB oyuncu klavye ve Mouse seti de hediye olarak veriliyor.

Oyuncularin özgürlügünü yansitan RGB tasarim

Metalin en sik halinin yansitildigi masaüstü modeller, sadece gamerlarin renkli dünyasina hitap etmekle kalmiyor ayrica profesyoneller için de göz yormayan bir tasarimi barindiriyor. Cam yan panelin seffafliginda tüm donanimlarin göz önünde olmasiyla dikkat çeken Excalibur E650 ve E750 masaüstü bilgisayarlari, türünün modern tasarim öncüsü olarak üretilirken isi dayanimi ile güçlendirilmis temperli, RGB yan cam paneli ve metal kasasiyla dayaniklilik konusunda da iddiali. Yogun renklere sahip 3 adet 120 mm özel RGB fan ile zengin sogutma sistemini yeni modelinde kullanicilarina sunan Excalibur, E650 modelinde birer adet 2.0 ve 3.0 USB port bulundururken E750 modelinde ikiser adet 2.0 ve 3.0 USB port girisine yer veriyor. Ayrica ek baglanti opsiyonu sunan masaüstü modeller, RGB fan kontrol tusu ile de renkleri kolayca degistirme olanagi taniyor.

Ömür boyu ücretsiz servis hizmeti Excalibur’da

Oyun teknolojileri ve profesyonel programlar gelisim gösterdikçe bilgisayar donanimlari giderek daha da ileriye tasiniyor. Oyuncular ve profesyonellerin güç ve performans konusunda tercihi olan Excalibur, cihazlarinda sundugu ömür boyu performans garantisi ile kullanici deneyimini olumsuz etkileyen sorunlarin önüne geçiyor. Jet ve Turbo Servis hizmetleri ile kullanicilarina hizli çözümler sunan Excalibur cihazlarda; fan ve toz temizligi, termal macun degisimi, klavye ve ekran temizligi, aksesuar ve bilesen kontrolleri, performans ölçümleri, fiziksel ve sistemsel kontrolleri, risk raporlama yapiyor ve güncelleme destegi de sagliyor. Web sitesinden talep olusturularak kullanilabilen hizmetler sayesinde Excalibur kullanicilari, ev ya da is yerinden çikmadan cihazlarini teknik servise ulastirma imkâni da buluyor.
Kaynak: İHA