Eski Elektrik Santrali Antalya'ya Kazandiriliyor

Antalya’nin Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal, Türkiye Emekli Astsubaylar Dernegi (TEMAD) Antalya Subesi’ni ziyaretinde, eski elektrik santralini de restore ederek Antalya’ya kazandiracaklarini aktardi.

Eski Elektrik Santrali Antalya'ya Kazandiriliyor
TEMAD Antalya Sube Baskani Sinan Hendek ve dernek üyelerinin yer aldigi ziyarette Baskan Uysal, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaslari sayesinde Türkiye’nin kendi bölgesinde demokratik kültürü korumaya çalisan tek ülke oldugunu belirtti.

Muratpasa’da istikrar, tutarlilik ve hizmet standardi üzerine kurulu bir belediyeciligi 10 yildir sürdürdüklerini belirten Baskan Uysal, “Hosa gidecek basit dalgalar, basit yükselisler üretmekten ziyade, sehirde bir standart, bir kamu hizmeti seviyesi olusturup o seviyenin bütçe olarak, personel olarak korunabilmesi ve gelistirilmesi üzerine kurulu bir yaklasimimiz var. Kamu yönetimi bir seviye isidir. Manipüle etme isi degil” diye konustu.

Iktisadi açidan zor süreçlerden geçildigini dile getiren Baskan Uysal, “Bu demek degildir ki gelisim projeleri yapmayacagiz. Gelisim projeleri elbette yapacagiz. Ama onlari dogru seçecegiz” dedi.

Yeni dönemde belediyecilik anlayisinda çagi yakalayacaklarini, yapay zekadan her alanda yararlanmaya çalisacaklarini ifade eden Baskan Uysal, Muratpasa Belediyesi’nin mevcut alanina yeni bir akilli belediye hizmet binasi yapmayi planladiklarini söyledi.

Akilli otopark zinciri, güvenli gida zinciri gibi yeni dönem projelerini paylasan Baskan Uysal, eski elektrik santralini de restore ederek Antalya’ya kazandiracaklarini aktardi.

Baskan Uysal TEMAD ziyaretinin yani sira, Türkiye Polis Emeklileri Dernegi Antalya Subesi, Antalya Telefoncular Birligi ve Cam Piramit’te Akdeniz Konyalilar Federasyonu’nun düzenledigi iftar yemegine konuk oldu. Baskan Uysal, Kircami’de de vatandaslarla bir araya geldi.
Kaynak: İHA