Üniversite Ögrencilerine Iftar Yemegi Programi Düzenlendi

Bilecik Il Müftülügü tarafindan Kayiboyu Camii Toplanti Salonunda ‘Iyilik Sofrasi’ temasiyla üniversite ögrencilerine iftar verildi.

Üniversite Ögrencilerine Iftar Yemegi Programi Düzenlendi
Iftara Il Müftüsü Ali Erhun, Bilecik Gençlik ve Spor Il Müdürü Yasin Özdemir ve üyeleri ile üniversite ögrencileri katildi.

Iftar programinda gençlere hitap eden Il Müftüsü Ali Erhun, “Ramazanin bereketi çok elhamdülillah. Su içerisinde bulundugumuz geceler çok kiymetli. Ramazandan çok sey ögreniyor çok mesajlar aliyoruz. Ramazan birbirimizle dayanismayi, yardimlasmayi, kaynasmayi ve infak etmeyi ögretiyor. Oruç arindiriyor bizleri maddi ve manevi kirlerden. Efendimizin buyurdugu gibi ‘Kim inanarak ve iman ederek karsiligini yalniz Allahtan bekleyerek oruç tutarsa geçmis günahlari af olur’ Yani ramazani güzelce idrak eden tertemiz bir sekilde bayrama ulasacak insallah” dedi.

Ramazan boyunca gençlerle beraber iftar yaptigina deginen GSB Il Müdürü Yasin Özdemir, “Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Organizasyonda emegi geçen basta Müftü Ali Erhun olmak üzere hepinize tesekkür ediyorum” dedi.

Kur’an i Kerim ve ilahilerin okundugu programda iftara katilan ögrencilere çesitli hediyeler verildi.

Program günün anisina çekilen fotograflarla son buldu.
Kaynak: İHA