Osmaniye Valisi Yilmaz'dan Mehmetçige Sürpriz

Osmaniye Valisi Erdinç Yilmaz, Jandarma Er Yusuf Kara’yi Ankara Keçiören’de yasayan esi Kübra Kara ile görüntülü konusmada bulusturarak sürpriz yapti.

Osmaniye Valisi Yilmaz'dan Mehmetçige Sürpriz
Osmaniye Valisi Erdinç Yilmaz, Il Jandarma Komutanliginda düzenlenen iftar programinda Destek Bölük Komutanligi emrinde görevli Mehmetçiklerle bulustu. Iftar programina Vali Yilmaz’in yani sira 2’nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabas, Cumhuriyet Bassavcisi Uygur Kaan Arisoy, Il Jandarma Komutani Jandarma Kidemli Albay Halit Gülten katildi.

Okunan ezanla oruçlarin açildi, iftar yemeginin ardindan dua okundu.

Programda konusan Vali Erdinç Yilmaz, "Allah ayaginiza tas degdirmesin. Bu kutsal görevinizi layikiyla, hakkiyla yapacaginiza inaniyorum. Vatan görevi kutsal. Bu görevi yaptiginiz için hepinize çok tesekkür ediyorum. Bence her Türk genci askerlik yapmali, askerlik yapmis olmak büyük seref, büyük gurur. Allah sizlere bu serefi, bu gururu nasip ettigi için de ne kadar mutlu olsaniz az. Bizler de sizinle gurur duyuyoruz. Bugün sizlerle beraber olmaktan çok mutlu oldum. Her zaman yaninizdayiz, Allah eksikliginizi göstermesin. Ailelerinize kavusmanizi diliyorum. Bu vatan görevinden dolayi bugün buradasiniz ve bu vesile ile bir araya gelmis olduk. Il Jandarma Komutanimiza da çok tesekkür ediyorum sizlerle bizleri bir araya getirdigi için. Garnizon Komutanimiz ve Cumhuriyet Bassavcimiz burada ve bugün iftarimizi beraber açmis olduk. Hayirli Ramazanlar diliyorum, simdiden bayraminizi kutluyorum, daha nice güzel bayramlara kavusun insallah" dedi.

Askerlerle bir süre sohbet eden Vali Yilmaz, Jandarma Er Yusuf Kara´yi Ankara Keçiören´de yasayan esi Kübra Kara ile görüntülü konusmada bulusturarak Mehmetçige sürpriz yapti. Vali Yilmaz, Er Yusuf Kara’nin ailesi ile bir süre sohbet etti. Jandarma Er Yusuf Kara, Vali Yilmaz´a bu güzel sürpriz için tesekkür etti.
Kaynak: İHA