Binlerce Seferihisarli Yetiskin'in Mitinginde Bulustu

Seçime günler kala Izmir Seferihisar’da, CHP’li Belediye Baskani ve Baskan Adayi Ismail Yetiskin’in düzenledigi ilk seçim mitingi büyük ilgi gördü. Binlerce kisinin Türk bayraklari ile katildigi mitingde, büyük cosku vardi.

Binlerce Seferihisarli Yetiskin'in Mitinginde Bulustu
Seferihisar’da, yerel seçimlere günler kala baskan adaylari seçim mitinglerine basladi.

CHP’li Belediye Baskani ve Baskan Adayi Ismail Yetiskin de, Çolak Ibrahim Mahallesi’nde ilk mitingini yapti. Miting öncesi binlerce vatandas, merkez seçim bürosu önünden mitingin yapilacagi alana marslar esliginde yürüdü. Demokrat Parti Belediye Baskan Adayligindan istifa ederek Yetiskin’e destek verecegini açiklayan Berkant Incekara’ya da, mitingde CHP rozeti takildi.

Miting konusan Ismail Yetiskin, “Seferihisar bizim gözbebegimiz. Hayatimin en onurlu, en gururlu 5 senesini geçirdim” dedi.

Yetiskin, "CHP seçmeni, çocuklarinin gelecegine oy veriyor; laiklige, demokrasiye, Atatürk’ün degerlerine oy veriyor. CHP seçmeni, kendine oy veriyor. Ne yaparlarsa yapsinlar olmayacak. CHP seçmeni yolundan dönmeyecek. Inandiklarindan vazgeçmeyecek. CHP’li belediyeler bu ülkede belediyeciligin kitabini yaziyor. Benim karsimda öne çikan iki tane aday var. Birisi AK Parti’nin adayi, digeri de iki dönem üst üste AK Parti’den aday olmus, hatta AK Parti’nin ilçe yöneticiligini yapmis, simdi de gelmis Memleket Partisinden aday olmus. Siz bu milletle dalga mi geçiyorsunuz? Simdi kim hizmete oy veriyor? Kim Türkiye’nin gelecegine oy veriyor? Cevap ortada. Cumhuriyet Halk Partisi seçmeni" diye konustu.

Kazanmasi halinde seçimden sonraki 5 yillik hizmet döneminde yapacaklarini da anlatan Yetiskin, “Turgut Köyü’nde 300 dönümlük bir kent ormani, kültür merkezi, kent müzesi, amfi tiyatro, spor kompleksi, gençlik ve çocuk merkezi, belediye kresleri, asevi ve taziye evi, Seferihisar merkeze modern bir dügün salonu, can dostlarimiz için mama tesisi, kamp ve karavan alani, Akarca’ya sahil alani, Ürkmez’e bisiklet yolu ve sahil düzenleme, gelen memurlarimiz için Seferikonut Sitesi, is garantili meslek edindirme kurslari, bag ve zeytin rotalari, tarimsal kalkinma projeleri ve daha niceleri. Bu projelerin hepsi sizlerin talepleri ile planlandi. Simdiye kadar Seferihisar halki ne istediyse onu yaptik. Bundan sonra da hep beraber, kol kola omuz omuza cennet bir Seferihisar insa edecegiz” diye konustu.

Mitinge ayrica; CHP Izmir Milletvekili Ednan Arslan, CHP Izmir Il Gençlik Kollari Baskani Burak Kotan, CHP Seferihisar Ilçe Baskani Rahmi Tezel Çinar de katildi.

Kaynak: İHA